2022.08.23.

Szektor szponzor a Senzor Planet

A Senzor Planet anyavállalatát 2003-ban alapította Vladut Mateianu és Andrei Vladeanu, akik a pontyhorgászat kétszeres világbajnoki ezüstérmesei. A cég 2008 óta foglalkozik csalik gyártásával, értékesítésével és mi vagyunk az első román vállalat, amely pontyhorgászathoz gyárt csalikat. Termékeink Románia szerte több mint 700 boltban érhetőek el, illetve Európa számos országát kiszolgálják például Magyarországot, Ausztriát, Bulgáriát Spanyolországot, Portugáliát, Moldáviát, Németországot és Olaszországot. Kiterjedt romániai és európai elosztóhálózatuknak köszönhetően jelenleg a Senzor Planet a legnagyobb csalikat forgalmazó vállalat Romániában.

Magyarországon is van egy kizárólagos terjesztő partnerünk (Senzor Planet Hungary) és így biztosítjuk a viszonteladók, illetve a bojlis, és finomszerelékes horgászok számára a teljes termékkínálatot, amelyben igazi ritkaságok is helyet kaptak. Mint például a saját szabadalommal rendelkező csemegekukorica szirup, illetve a rövidebb horgászatokhoz kifejlesztett Amix, mely különlegességek már számtalan helyzetben bizonyították eredményességüket. Fontos tudnivaló a termékeinkről, hogy a gyártásnál használt magas minőségű összetevőknek és a hatalmas termékkínálatnak köszönhetően, szinte minden körülmény között megfogható valamennyi halfajta, melyet az előttünk elterülő vízfelszín rejteget.

A Senzor Planetnél kiemelt figyelmet fordítunk a magas minőségű, kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó bojlik gyártására, melyek oldódó és főzött változatban is elérhetőek a kínálatban.  

Termékeink a széles kínálatnak és a minőségi összetételnek köszönhetően versenykörülmények között is kiválóan bizonyítottak már számos alkalommal. Példa erre a Senzor Románia Horgászklub kiemelkedő eredményei: pontyhorgász világbajnokságokon szerzett 2-szeres világbajnoki második helyezés, egy világbajnoki bronz és egy egyéni ezüstérem, illetve 5 országos bajnoki cím.

Mindezeken felül 2005-ben a Senzor Team Maconkán világrekordot állított fel azzal, hogy egy tonna felett mérlegelt egy pontyfogó versenyen (1016 kg 100 óra alatt). 2019-ben pedig harmadik helyezést ért el az IBCC-n az öt legnagyobb halas verseny kategóriájában.