2024.04.26.

IBCC 2024 6. nap percről percre

2024.04.26 18:30

Már az utolsó véghajrában vannak a csapatok, hiszen holnap reggel pontban 8:00-kor a X. Adventer & fishing International Balaton Carp Cup lezárul.

Az emlékezetes viharokkal teli napokat felváltó napsütéses időjárás, váratlan fordulatok és óriási fogások követték. Minden csapatnak olyan taktikai lépéseket és stratégiákat kellett bevetniük, amikkel ezekben a változó napokban a kiszemelt kategóriában eredményesek tudtak lenni.

Felszerelésüket, felkészültségüket és kreativitásukat is láttuk minden pillanatban, mely arról árulkodik, hogy mind a 300 csapat elhivatott és profi pontyhorgász.

Az eredmények alakulása természetesen az utolsó este is óriásit fordulhat, így arra bíztatjuk a kedves Percről-percre olvasóinkat, hogy kövessék a hivatalos közösségi oldalainkat, hogy az utolsó pár órában se maradjanak le semmiről!

2024.04.26 9:00

Percről-percre rovatunk és a közösségi médiában bemutatott fogások és csapatok óriási küzdelmeket vívtak az időjárással, hiszen bőven kaptak olyan embert és felszerelést igénylő kihívásokat, mely minden téren megdolgoztatta a csapattagokat.

Mai napra is érkeztek szép fogások, de egy kiemelkedő súlyban lévő ponty a Siófoki régióban akadt horogra, melyről hamarosan beszámolunk.

Addig is pár kép a tegnapi napról: