Időpont foglalás regisztrációhoz

A regisztráció a Club Tihany Hotel területén, szabadtéren kialakított regisztrációs pontokon történik, a hosszú sorban állás és a személyes érintkezések minimalizálása miatt, kizárólag előzetes időpontfoglalás alapján!

A személyes regisztrációhoz egy online űrlap kitöltése után kell választani a felkínált és még elérhető időpontokból egyet, amely időpontban kötelesek a versenyzők a helyszíni regisztráción megjelenni. 

Ehhez a szervezők 2022.04.22-én 10:00-tól 18:00 óráig, és 2022.04.23-án 07:00-14:30 óráig biztosítják a személyes regisztráció lehetőségét.  Az online rendszerben óránkénti bontásban lehet időpontot előjegyezni, mely időpontok száma korlátozott. Ezzel a megoldással tudjuk biztosítani, hogy egy időben a lehető legkisebb legyen a személyes kontaktus, ugyanakkor gördülékenyen haladhasson a regisztráció.

Javasoljuk, hogy a csapatok mihamarabb válasszanak ezekből a lehetőségekből! Az online időpontok foglalási listáját itt tesszük közzé, melytől eltérni semmilyen módon nem lehet! 

Egy csapat csak egy időpontot regisztrálhat, módosításra nincs lehetőség!

Az időpontfoglalás menete:

  • Nyissa meg böngészőjében a https://ibcc.hu/2022_eng/reg_booking oldalt
  • Válassza ki egy kattintással a regisztrációra való érkezésének dátumát (két dátum, április 22. és 23. közül lehet választani)
  • Töltse ki a megjelenő adatmezőket (Csapat neve, csapatvezető neve, e-mail cím)! Minden mező kitöltése kötelező, másként a rendszer nem enged érvényes foglalást elküldeni.
  • Válassza ki a következő legördülő menüben (ARRIVAL TIME) azt az idősávot, amikor garantálja, hogy a személyes regisztráción, a helyszínen megjelenik!
    Ha a felsorolásban inaktív időpontot lát (ALL BUSY), azt jelenti, hogy abban az idősávban betelt a létszám, amelyet egy időben, egyszerre fogadni tudunk. Ebben az esetben válasszon egyet a további időpontok közül.
  • A regisztráció végeztével kattintson a SUBMIT gombra. Böngészője ez után egy új oldalra irányítja, ahol megtekintheti a listát, amelyben a már regisztrált csapatok mellett az Ön neve is olvasható.

FONTOS:

Egy idősávban maximum 14, 20, vagy 22 csapatot tud fogadni a rendszer, ezt a foglaláskor kérjük, vegyék figyelembe!

Akik az általuk választottól eltérő időpontban érkeznek, azoknak csak a nap végén lesz lehetőségük regisztrálni, nagy valószínűséggel akár órákig tartó várakozás után. Ezt a kellemetlenséget szeretnék elkerülni a szervezők ezzel a regisztrációs rendszerrel.

 

Időpont foglalás

Foglalt időpontok listája