2022.12.08.

Szektor szponzor a BETA-MIX 

BIZTOS FOGÁS – BETA-MIX 

Mert velünk 2x több halat foghatsz!

De miért is?

Mert mi nem csak mondjuk, hogy fogósak a termékeink, hanem már évek óta folyamatosan bizonyítjuk a folyóknál és a tavaknál a legszélsőségesebb időjárásban is. A mi termékeinkkel 2x többet foghatsz, nagyobb sikerélményben lehet részed, ha bennünket választasz, hisz már több tucat hazai és nemzetközi dobogós eredmény és sok-sok egyéni csúcsfogás mellett 2018-ban a gyári csaputunk 96 óra alatt (!) 3140 kg össz. fogással világrekordot ért el!

A fogási sikereket megalapozó, kizárólag a versenyeken használt „titkos” és egyedi összetételű receptúrával készült BETA-MIX, most már az országos kereskedői hálózatunkon és a web-shopon keresztül elérhetővé válik a hobby horgászok számára is.

Kik vagyunk?

Mi egy olyan, Kelet-Magyarországi cég vagyunk Újfehértón, aki aktív innovációval, és védett know-how-val egy úgynevezett DU-EX technológiával gyártunk immár 15 éve, akár napi 2000 kg terméket is. Ahol a bérgyártási programunk is az üzletpolitikánk része. A speciális   gyártásunknak köszönhetően, így egyedülállóan 90% feletti emészthetőséget garantálunk. Fentieknek és a tartósítószer mentes, kitűnő alapanyagoknak köszönhetően a halak béltranzit idejét ezzel lecsökkentjük, és az optimális vízhőmérséklet mellett akár 2-3 óra alatt a hal szervezete feldolgozza a BETA-MIX termékeinket, és az ismét táplálkozni akar! Így  akár többször is kifogható a hal a természetes alapanyagokat tartalmazó csalinkkal.  Tehát a dupla fogási siker garantált a sporttársaink számára.

www.beta-mix.hu

Próbáld ki te is a BETA-MIX –t, és a szák nem marad üresen!