IBCC 2021 – 1. nap Percről-percre

Kövesd velünk percről-percre a VII. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd október 24-től, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

Tegnap délután lezajlott a helyhúzás, 238 csapattal startol el a VII. IBCC ma 12:00-kor. Reggel 07:00-tól minden csapat számára elérhetőek az általuk húzott helyek és kezdhetik a táborállítást.

Minden csapat elfoglalta állását, szinte az egész Balaton területén. 238 csapattal rajtol el 12:00-kor a VII. IBCC. Izgatottan várjuk az első fogásokat, akciókat.

Hivatalosan is elstartolt a 2021-es VII IBCC. A Balaton gyönyörű arcát mutatja, szikrázó napsütésben szállhatnak vízre a csapatok. Az északi és déli oldalon is 500m-ig engedélyezett a behordás.

Legalább annyira vártuk mi is, mint a csapatok a 12:00-órás kezdést. Mindenki felkészülve érkezett és izgatottan szállt vízre a közel 60000 hektáros magyar tengerre. Amint hírt kapunk az első fogásról természetesen beszámolunk arról.

Ne feledjétek ma is jelentkezünk 20:00-tól élő adással a Fishing and Hunting csatornán, facebook oldalán a versennyel kapcsolatos érdekességekről és természetesen nyereményjátékkal is készülünk!

Megszületett az első fogás! A My Carp szektorban horgászó Bait Bait Pipecontrol.hu Carp Team egy szép 8,75kg-os tőponttyal feliratkozott az eredménytáblára. Gratulálunk!

Megszületett a második fogás a VII. IBCC-n egy szép 9.47kg-os töves személyében a Trakker Products szektorban. Egyelőre még 2db fogással büszkélkedhet a mezőny, de biztosak vagyunk abban, hogy nemsokára ez a sokszorosára fog nőni.