2023.04.27.

IBCC 2023 – 5. nap Percről-percre

Kövesd velünk percről-percre az Adventer & fishing IX. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd április 22-tól, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

Átléptük a 45 tonna összfogást!
 
Órási hullámok borzolják a Balaton déli partját, de ez mit sem változtat a mérlegelt halak darabszámán. Folyamatosan érkeznek rendszerünkbe a fogások és a nagytestű halak is igen aktívak, hiszen a mai napon már 7db 20kg feletti és 40db 15kg feletti pontyot mérlegeltek a csapatok. Belehúzott a Nikl & Carp´R´Us 3 csapat, jelenleg 911.40kg-al állnak az első helyen. Mögöttük a dobogó második fokán az andrafish & pirkobaits SK 855.31-mal és a jelenlegi bronzérmes Bait Bait Kaiser CT 831.82kg-mal.
 

Jelenleg az egész Balaton területén másodfokú viharjelzés van érvényben! Kérünk benneteket, hogy figyeljétek a viharjelző berendezéseket, a Tavihar applikációt, vagy az alábbi linket : https://contest.fishinda.com/2023/team-biggest-5 – Storm Forecast menüpont Amíg nem módosul első fokra a viharjelzés, addig csónakkal ne szálljatok vízre!

Átléptük az 50 tonnát!

Picivel kevesebb, mint 2 nap van hátra a versenyből és újabb, rekorddöntéshez állunk közel, ezzel az órási mennyiséggel. A mezőny átlagfogásának súlya is gyarapszik és már több mint 5000db hal került mérlegelésre. Eredmény oldalunkon folyamatosan frissítjük az adatokat, ahol különböző statisztikákat is csekkolhattok. Top 5 versenyünk továbbra is nagyon szoros, a mezőny 1-1kg-mal van lemaradva egymás mögött. https://contest.fishinda.com/2023

Hamarosan megdöntjük a IV. IBCC-n elért rekordunkat az összfogással kapcsolatban! 2018-ban 51775kg-mal zártuk versenyünket, idén viszont ezt a számot hamarosan átlépjük a verseny vége előtt 43 órával! Minden elismerésünk a csapatoknak és természetesen a Balaton halállományának! https://contest.fishinda.com/2023/team-total

Fotósaink ma is kitettek magukért! Járva a Balaton partját a nagyszerű halállománynak köszönhetően sok szép nagytestű pontyot sikerült lencsevégre kapniuk, hiszen ma eddig 18db 20kg feletti és 118db 15kg feletti bajszost szákolhatott a mezőny! 53773.02 kg összfogásnál járunk és egy biztos, hogy nincs megállás!

20:00-kor kezdődik élő adásunk, melyben a mai nap izgalmas eseményeit mutatjuk be, közel másfél órán keresztül! Élő adásunk elérhető a Fishing and Hunting csatornán, facebookoldalain, illetve az IBCC weboldalán!