2022.04.26.

IBCC 2022 – 3. nap Percről-percre

Kövesd velünk percről-percre a VII. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd április 23-tól, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

Az éjszaka folyamán nagyot menetelt a mezőny! Átléptük az 5 tonnás összfogást és végre megmutatták magukat a nagytestű balatoni pontyok. 1db 25kg feletti, 2db 20kg feletti fogás született és számtalan 15kg feletti. Jelenleg a főversenyt a KerioBaits vezeti 173kg-mal a top 5 versenyünket pedig xeisCarp 77.71kg-mal.

Sajnos ismét egy sárga lap. A 201-es pegen horgászó SHB HOVORKA & STRNAD AUTO & STARBAITS TEAM hagyta el a szektorát, ennek köszönhetően 12 órás büntetésben részesültek. Kérünk minden csapatot, hogy maradjon a saját szektorán belül.

És igen! Átléptük a 6 tonnát, egészen pontosan idáig 6354kg halat fogott a mezőny, mely 642db tőpontyból és 60db tükörpontyból áll. Jelenleg a verseny legnagyobb hala egy 26.65kg-os tőponty, melyet a GyS Carp Crew csapat fogott. Gratulálunk!

Stábjaink folyamatosan járják a vízpartot és készítik az esti élő adásba az anyagokat, hiszen szeretnénk a legtöbb fogást megmutatni nektek. Az időjárás csodálatos, a Balaton gyönyörű arcát mutatja. Jelenleg nincs riasztás az egyik medencében sem. Összfogás tekintetében közel járunk a 7 tonnához.

Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy jelenleg mi a VIII IBCC állása. A fő versenyt a KerioBaits vezeti 216.49kg-mal, mögötte a második helyen áll a Trakker Team 212.26kg-mal és végül a dobogó harmadik fokán a Carp Servis Václavík áll 180 kg-mal. A top 5 versenyt pedig továbbra is a xeisCarp vezeti 77.71kg-mal.

https://contest.fishinda.com/team-total

Csekkoljátok a folyamatosan frissülő galériánkat a megújult weboldalunkon. Az időjárás most már a szebbik arcát mutatja, nem található egyik medencében sem viharjelzés, ezért a csapatok biztonságosan használhatják a csónakokat. Jelenleg 744db tőpontyot és 77 darab tükörpontyot fogott a mezőny.

https://ibcc.hu/galeriak/2022/

A Balaton továbbra is szépen adja a nagytestű halakat a VIII IBCC versenyzőinek. Holnapra viszont hideg front várható, esővel és lehűléssel, ezért kérjük a csapatokat, hogy az éjszaka folyamán készüljenek fel és figyeljék a viharjelző berendezéseket. Fotós kollégáink folyamatosan járták a vízpartot, hogy megörökítsék a szebbnél szebb fogásokat.