2022.04.25.

IBCC 2022 – 2. nap Percről-percre

Kövesd velünk percről-percre a VII. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd április 23-tól, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

A VIII. IBCC első reggelére 3db sárga lapos büntetés született. Sajnos a CARP TEAM. SERBIA, Zemník-Bodovka LK Baits és a CARPBAD csapat nem tartotta be a gps használatára előírt szabályzatot, ezért ők 12 órás horgászati tilalomba részesültek.
Kérünk minden csapatot, hogy tartsák be a szabályzatokat.
 
Szerencsére nem unatkoztak a csapatok az éjszaka folyamán. Reggelre 110 csapat büszkélkedhet már mérlegelhető fogással. Jelenleg a legnagyobb kifogott tőponty súlya 19.4kg és a legnagyobb kifogott tükörponty súlya pedig 19kg.

Átléptük a 2 tonnás összfogást kevesebb mint 24 óra alatt. 231db halat fogott eddig a mezőny, jelenleg a versenyt a 39es pegen horgászó Trakker Team vezeti 87.14kg-mal, de nagyon szoros a mezőny. Csekkoljátok az eredménytáblánkat : https://contest.fishinda.com/team-total