2022.04.24.

IBCC 2022 – 1. nap Percről-percre

Kövesd velünk percről-percre a VII. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd április 23-tól, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

Ma reggel 07:00 órától foglalhatták el a csapatok az általuk sorsolt helyeket. A tervek szerint délben kezdjük a versenyt, viszont erős szél várható.

Jelenleg az egész Balaton területén másodfokú viharjelzés van érvényben. Kérünk minden csapatot, hogy a saját testi épségük és a büntetések elkerülése érdekében figyeljék a viharjelző berendezéseket, vagy a telefonos applikációkat.

Elstartolt a VIII. IBCC! A mezőny jelenleg nem szállhat vízre, dobós módszerrel kezdhetik meg a horgászatot, hiszen mindhárom medencében másodfokú riasztás van az erőteljes szélnek köszönhetően.

A tavaszi időjárás pozitív hatással van a balatoni pontyok étvágyára. 19 csapat büszkélkedhet már mérlegelhető fogással, eddig 25db ponty került partra, melyből 22 darab tőponty és 3 darab tükrös.

Kedves versenyzők!
Ma este 20:00-tól életbe lépnek a gps jeladók, kérünk minden csapatot, hogy tartsák be az erre vonatkozó szabályokat a fair play megtartása végett. Mindenkinek mozgalmas, halban gazdag éjszakát kívánunk!