2023.04.11.

Adventer & fishing IX. International Balaton Carp Cup

Az IBCC büszke partnere, az Adventer & fishing bemutatja a kollekcióját minden horgász számára, legyen északi vagy déli, tengeri vagy pontyhorgász, tetőtől talpig.

A kollekciót úgy terveztük, hogy a vízen tapasztalható legextrémebb körülmények között is megállja a helyét.

Tetőtől talpig szárazon

A kollekciónak ez a része édesvízi horgászathoz való ruházatot tartalmaz mindenféle éghajlati zónákhoz. Csehekként a cseh horgászok és pontyrajongók szükségleteit is figyelembe vettük, ezért a kollekció egy része barna és khaki színű a megfelelő funkcionális elemekkel és a kényelemre helyezve a hangsúlyt.

A termékpaletta a hideg, esős időjárást is figyelembe veszi, amikor a legfontosabb, hogy melegben és szárazon maradjon a horgász. A funkcionális aláöltözetek ideálisak erre a célra; a még nagyobb kényelem érdekében a gyártó azt ajánlja, hogy kombináljuk ezeket egy PROSTRETCH anyagból készült felső, vízzáró réteggel. A kollekció kifejlesztésekor egy speciális membránrétegre is nagy hangsúlyt helyeztünk, amely nagyfokú vízállóságot biztosít, de elvezeti az izzadságot a testünkről (a vízoszlop 20 000 mm, míg a páraáteresztése 10,000 g/m2/24 h, RET <10). A kabátból és egy mellig érő nadrágból álló szett a legesősebb napon is garantálja a kényelmet.

A kollekcióhoz illő sapkákat, impregnált nadrágokat és rövidnadrágokat is fejlesztettünk, hogy mindenki számára megfelelő legyen a kollekciónk. A kollekció legkedveltebb darabjai a khaki kapucnis felső és nadrág, amely minden pontyhorgász számára elengedhetetlen.

„Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy a fejlesztésre szánt két évnyi munka után piacra dobhatjuk a márkánkat és bemutathatjuk azt a közönségnek. Mi mindannyian a szívünk egy darabját is beleraktuk ebbe; és úgy gondolom, hogy a vásárlóink élvezni fogják a termékeinket és mi büszkék lehetünk az eredményre,” fogalmazott Tomas Podlipsky, az Adventer & fishing elnök-vezérigazgatója és tulajdonosa.

Nézze meg Ön is az Adventer & fishing első kollekcióját most az alábbi címen: www.adventerfishing.com.