2023.10.19.

A SHIMANO a X. Adventer & fishing IBCC szektor támogatója

SHIMANO

Közelebb a természethez, közelebb az emberekhez.

Az emberek ismerik a természet lélegzésének örömét. Ez egyszerűen azért van, mert minden emberben ott rejlik a természet.

Mi, a Shimano-nál vonzó termékeket kínálunk, a legnépszerűbb szabadtéri sportokra a kerékpározásra és a horgászatra összpontosítva. A bőrt érintő szél, a fák között beszűrődő napfény és a víz felszínét borító hullámok megdobogtatják az emberek szívét. Célunk az, hogy olyan vállalat legyünk, amely izgalmakat teremt közöttük.

Nemzetközi vállalatként úgy érezzük, felelősségünk továbbra is támogatni az embereket álmaik megvalósításában és új életmódok létrehozásában, hogy közelebb hozzuk őket a természethez és megoszthassuk az élet örömét egymással.

SHIMANO TRIBAL ÉLET

A pontyhorgászat kalandja, kihívása és szenvedélye

A Shimano Tribal Life minden körülményt magába foglaló kaland és egyben a pontyhalászat iránti szenvedély megosztása is a horgászokkal. Ez egy életforma, amely a pontyhorgászat szellemét képviseli, összehozva a horgászokat világszerte. A SHIMANO termékeket használó horgász és a vállalat kulcsfontosságú szerepet játszik az emberek összekapcsolásában és értékes „pontyozós” emlékek létrehozásában. Tapasztalt nagyköveteinkkel együttműködve és különféle platformok, például közösségi média, YouTube és események segítségével a SHIMANO közvetíti a Tribal Life jelentését az egész európai pontyhorgász közösség számára.

Pontyhorgász kalandok a Shimano nagyköveteivel

A Tribal Life küldetését  bemutatandó a SHIMANO videókat közöl nagyköveteik horgászkalandjairól a SHIMANO TRIBAL EU YouTube csatornán. Ezekben a videókban tapasztalt horgászok vállalják a kihívást, hogy más és más vizek felfedezésére induljanak, alkalmazkodjanak a körülményekhez annak érdekében, hogy a legszebb pontyokat fogják. Tapasztalataikkal, taktikáikkal, felszerelésükkel és a sikeres pontyhorgászathoz szükséges elkötelezettségükkel az nézőket inspirálják és oktatják.

Nézd meg a Tribal Life videókat a Shimano Tribal EU YouTube csatornáján.