2023.08.30.

A Carp´R´Us a X. Adventer & fishing IBCC szektor támogatója

A Carp´R´Us céget a 90-es évek elején alapították az angliai Suffolkban, és fennállása során számos változáson ment keresztül. Azonban az a filozófiája, hogy segítse a pontyhorgászokat az álmaik felé vezető úton, változatlan maradt. Ugyanez az ötlet az egész Carp´R ´Us mozgatórugója is, melynek köszönhetően innovációkat, új termékeket hoz a piacra, megtanítja a horgászokat azok helyes használatára, és segít nekik felejthetetlen élményben részesíteni őket.

A Carp´R´Us márkaportfóliójában csak a legjobb minőségű termékeket találjuk, és a magas minőség párosul a kiváló eredményekkel. Az egyik legjobb bizonyíték az elismert horgászok hatalmas száma, akik abszolút megbíznak termékeinkben.

A kiváló minőség, pontyfelszerelés és egyéb termékek csak a csata felét jelentik a pontyhorgászatban!

A Carp´R´Us több éve ötvözi a „legjobbat a legjobbal”.

Mi lehet jobb azoknál a termékeknél, amelyek segítettek a WCC cím megszerzésében vagy az IBCC legjobb helyezéseiben? A NIKL márkával szorosan együttműködő Carp´R´Us csapatai rendszeresen nagyszerű eredményeket érnek el az európai versenymezőnyben. Több száz óriási ponty és tucatnyi nyert verseny a Carp´R´Us tackle és a NIKL termékek rendkívüli kombinációjában önmagáért beszél!