2022.03.03.

Időpontfoglalás a regisztrációhoz

A regisztráció a Club Tihany Hotel területén, szabadtéren kialakított regisztrációs pontokon történik, a hosszú sorban állás minimalizálása érdekében, kizárólag előzetes időpontfoglalás alapján!

A személyes regisztrációhoz egy online űrlap kitöltése után kell választani a felkínált és még elérhető időpontokból egyet, amely időpontban kötelesek a versenyzők a helyszíni regisztráción megjelenni. 

Ehhez a szervezők 2022.04.22-én 08:00-tól 12:00 és 13:00 -tól 18:00 óráig, valamint 2022.04.23-án 08:00-14:00 óráig biztosítják a személyes regisztráció lehetőségét.  Az online rendszerben óránkénti bontásban lehet időpontot előjegyezni, mely időpontok száma korlátozott. Ezzel a megoldással tudjuk biztosítani, hogy egy időben a lehető legkisebb legyen a személyes kontaktus, ugyanakkor gördülékenyen haladhasson a regisztráció.

Javasoljuk, hogy a csapatok mihamarabb válasszanak ezekből a lehetőségekből! Az online időpontok foglalási listáját a hivatalos weboldalán a „REGISZTRÁCIÓ TIHANYBAN” című menüpontban közzétesszük, melytől eltérni semmilyen módon nem lehet! 

Egy csapat csak egy időpontot regisztrálhat, módosításra nincs lehetőség!

Az időpontfoglalás menete:

•Nyissa meg böngészőjében a https://ibcc.hu/2021_eng/reg_booking oldalt

•Válassza ki egy kattintással a regisztrációra való érkezésének dátumát (két dátum, október 22. és 23. közül lehet választani)

•Töltse ki a megjelenő adatmezőket (Csapat neve, csapatvezető neve, e-mail cím)! Minden mező kitöltése kötelező, másként a rendszer nem enged érvényes foglalást elküldeni.

•Válassza ki a következő legördülő menüben (ARRIVAL TIME) azt az idősávot, amikor garantálja, hogy a személyes regisztráción, a helyszínen megjelenik!
Ha a felsorolásban inaktív időpontot lát (ALL BUSY), azt jelenti, hogy abban az idősávban betelt a létszám, amelyet egy időben, egyszerre fogadni tudunk. Ebben az esetben válasszon egyet a további időpontok közül.

• A regisztráció végeztével kattintson a SUBMIT gombra. Böngészője ez után egy új oldalra irányítja, ahol megtekintheti a listát, amelyben a már regisztrált csapatok mellett az Ön neve is olvasható.

Április 15-én nyit az online időpontfoglalás a regisztrációhoz. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is előzetesen nyitott időpontokat lehet foglalni, amelyben