2024.04.20.

IBCC 2024 – 0. nap Percről-percre

Idén is elhozzuk a legizgalmasabb híreket és pillanatokat! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a X. Adventer & fishing International Balaton Carp Cup izgalmas napjairól, továbbá április 20-tól, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

A jubileumi versenyen 300 csapat gyűlt össze és verseny központjában, ahol az ünnepélyes megnyitó előtt a zászlós felvonuláson egy meglepetéssel is készültek a szervezők.

Besenyei Péter magyar műrepülő versenyző hihetetlen bemutatót tartott és minden csapatot ámulatba ejtett extrém trükkjeivel.

Természetesen idén is az egész Balaton terültén zajlik a verseny, ahol kizárólag azok a pontyok érnek, melyek súlya eléri , vagy meghaladja a 10 kg-ot. A szeszélyes időjárás is felborzolhatja a verseny napjait, így a csapatok számára fel van adva lecke.

Holnap délben 12:00-kor elrajtol a X. Adventer & fishing International Balaton Carp Cup! A csapatok reggel 07:00-kor kezdhetik meg elfoglalni az általuk sorsolt állásokat, ekkor a marshalok ellenőrzik a csónakba kötelező felszerelések meglétét és felszerelik a GPS jeladókat.