2023.02.13.

Szektorszponzor a Trakker

Trakker termékek a 2023-as IBCC-n

Immár ötödik éve támogatjuk büszkén Trakker termékekkel az IBCC-t. És immár a negyedik éve a csapatunk is részt vesz a versenyen. Az évek során sikerült megnyernünk a Legnagyobb hal díját 2019-ben, megszereznünk a szektorgyőzelmet 2021-ben és az összetettben a második helyet 2022-ben, így hihetetlenül sikeres sorozat áll mögöttünk. Nagyon büszkék vagyunk az ezen a nagyszerű versenyen elért eredményeinkre. És idén is visszatérünk a csapatunkkal.

1983 óta, vagyis a legelső napok óta mindig az Egyesült Királyságban, Sheffieldben voltunk és folyamatos fejlődéssel, innovációval illetve a gyártási kiválóság révén jutottunk el oda, ahol most vagyunk. Miután pedig évről-évre egyre erősebbé vált a cég, méghozzá igen komoly sebességgel, logikus lépés volt a kontinensre költözni. És ez nem csupán a disztribúciót érintette, hanem a termékfejlesztést is közelebb hoztuk a kontinentális horgászokhoz. A brandünk hitvallása továbbra is az marad, hogy innovatív és csúcsminőségű termékeket bocsátunk rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik, hogy a horgászok magára a horgászatra összpontosíthassanak és kényelemben horgászhassanak. A részvétel egy olyan rendezvényen, amilyen az IBCC, azért is nagyon fontos számunkra, mert így jobban megérthetjük a kontinentális horgászok igényeit egy olyan lenyűgöző helyszínen, amilyen a Balaton. A közeljövőben számos terméket mutatunk be a kontinentális horgászok számára kifejlesztve!

Miután az elmúlt év során sikeresen jelentünk meg új kategóriákban is, most újra a főbb Trakker kategóriákra összpontosítunk a zászlóshajós termékeink további fejlesztéseivel, hogy megőrizhessük a vezető pozíciónkat – hogy mindig egy lépessel előrébb legyünk. Sok minden várható az idei évben, nekem elhihetik. Szuperizgalmas idők jönnek!

Emellett pedig aktívan keresünk üzleti partnereket az európai kontinensen, ha tehát felkeltettük az érdeklődését egy velünk való együttműködés lehetőségével, akkor lépjen velünk kapcsolatba az alábbi címen: eusales@cipherint.com.

Csapatunkkal együtt szép élményeket kívánunk itt a 2023-as IBCC-n és azt kívánjuk Önöknek, járjanak szerencsével!

Jan Dadak

Elnök-vezérigazgató/ Európai műveletek részleg vezetője

Cipher Europe s.r.o.