2023.08.26.

A SENZOR PLANET a X. Adventer & fishing IBCC szektor támogatója.

A Senzor Planetet 2003-ban alapította Vladut Mateianu és Andrei Vladeanu, a pontyhorgászat kettős világbajnoka. A cég 2008 óta gyárt és forgalmaz csalétkeket, és mi vagyunk az első romániai cég, amely pontycsalikokat gyárt. Termékeink több mint 700 üzletben kaphatók Romániában és számos más európai országban is, mint pl. Magyarországon, Ausztriában, Bulgáriában, Spanyolországban, Portugáliában, Moldovában, Németországban és Olaszországban. Kiterjedt romániai és európai disztribúciós hálózatunknak köszönhetően a Senzor Planet jelenleg Románia legnagyobb csalétkeket forgalmazó cége.

Kizárólagos forgalmazóval is rendelkezünk Magyarországon (Senzor Planet Hungary), viszonteladóknak, bojlis és match horgászoknak teljes termékpalettát biztosítunk igazi ritkaságokkal, mint például a saját szabadalommal rendelkező csemegekukorica szirup vagy a speciálisan kifejlesztett Amix etetőanyag. rövid horgászatra, mely specialitások már többször bizonyították sikereiket. Termékeinkről fontos tudni, hogy a kiváló minőségű alapanyagoknak és széles termékkínálatunknak köszönhetően szinte bármilyen körülmények között kifogható az előttünk lévő vizekben megbúvó mindenféle hal.

Mi a Senzor Planetnél kiemelt figyelmet szentelünk a kizárólag természetes alapanyagokból készült, kiváló minőségű bojlik gyártásának, amelyek oldható és főtt formában egyaránt elérhetőek.

Széles termékpalettánknak és minőségi alapanyagainknak köszönhetően termékeink versenykörülmények között is többször sikerült egészen kivételesen bizonyítaniuk.

Példák erre a Senzor Román Horgászklub kiemelkedő eredményei: pontyhorgász világbajnokságon szerzett dupla világbajnoki cím, egy vb-bronz és egy egyéni ezüstérem, valamint 5 országos bajnoki cím.

Mindezek mellett 2005-ben a Senzor Team 1 tonna feletti fogással világcsúcsot állított fel egy maconkai pontyhorgász versenyen (1016 kg 100 óra alatt). 2019-ben harmadikok lettünk az IBCC-n a Top 5 legnagyobb hal kategóriában. Szintén 2019-ben, ugyanebben az IBCC-kiadásban, egy másik csapatunk érte el a 3. helyet az összesített rangsorban. És most, 2023-ban a Senzor Planet csapata rendkívüli bravúrt ért el azzal, hogy megszerezte az 1. helyet az IBCC Top 5 legnagyobb halak rangsorában.

A Senzor Planet immár harmadik egymást követő évben az IBCC hivatalos szektortámogatója.