Trakker

Fokozat

Honlap: https://www.trakkerproducts.com/uk

Trakker termékek a 2022-es IBCC-n

Immár negyedik éve támogatjuk büszkén Trakker termékekkel az IBCC-t. És ez emellett az 5. év, hogy úgy döntöttünk megnyitjuk az európai székhelyünket Szlovákiában, Malacky-ben. És bizony igen messzire jutottunk el a nyitás óta.

Most egy új, izgalmas szakasz kezdődik számunkra a további terjeszkedéssel az EU-n belül. 1983 óta, vagyis a legelső napok óta mindig az Egyesült Királyságban, Sheffieldben voltunk és folyamatos fejlődéssel, innovációval illetve a gyártási kiválóság révén jutottunk el oda, ahol most vagyunk. Miután pedig évről-évre egyre erősebbé vált a cég, méghozzá igen komoly sebességgel, logikus lépés volt a kontinensre költözni. És ez nem csupán a disztribúciót érintette, hanem a termékfejlesztést is közelebb hoztuk a kontinentális horgászokhoz. A brandünk hitvallása továbbra is az marad, hogy innovatív és csúcsminőségű termékeket bocsátunk rendelkezésre, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok magára a horgászatra összpontosíthassanak és kényelemben horgászhassanak.

De mostmár olyan termékek fejlesztéséhez is használjuk a tudásunkat, amelyek jobban megfelelnek a kontinens igényeinek – hosszabbak, erősebbek, nagyobbak -, ilyen termékek pl. a zászlóshajó Tempest 150 bivvy sátrunk vagy a kolosszális Tempest 200. A fejlesztéseinket más kategóriákban is alkalmazzuk és a jövőben komoly érdekességekkel jelentkezünk még illetve nagyon jelentős fejlesztéseink vannak a sátoranyag területén is.

A részvétel egy olyan rendezvényen, amilyen az IBCC, azért is nagyon fontos számunkra, mert így jobban megérthetjük a kontinentális horgászok igényeit egy olyan lenyűgöző helyszínen, mint amilyen a Balaton. A közeljövőben számos terméket mutatunk be a kontinentális horgászok számára kifejlesztve!

Nagy hír továbbá, hogy az egyik leányvállalatunk, a Cygnet tackle – gyorsan növeli a kedvező árú termékeinek portfolióját többek között a csomagolás, a halkímélő eszközök, a székek és az ágyak kategóriákban. Sőt, mi több, a végszerelék kategóriában is megjelenünk nagyon versenyképes, magas minőségű termékekkel, amelyek ára is kivételesen kedvező a 4-et fizet, 5-öt vihet akciónk keretében.

Emellett pedig aktívan keresünk üzleti partnereket az európai kontinensen, ha tehát felkeltettük az érdeklődését egy velünk való együttműködés lehetőségével, akkor lépjen velünk kapcsolatba az alábbi címen: eusales@cipherint.com.

Csapatunkkal együtt szép élményeket kívánunk itt a 2022-es IBCC-n és azt kívánjuk Önöknek, járjanak szerencsével!

Jan Dadak

Elnök-vezérigazgató/ Európai műveletek részleg vezetője

Cipher Europe s.r.o.