The Fishing and Hunting Channel

Fokozat

  • Főtámogató

Honlap: https://fishingandhuntingtv.com/

A csatornáról

NÉZZ LENYŰGÖZŐ HORGÁSZ- ÉS VADÁSZFILMEKET A NAP 24 ÓRÁJÁBAN!

Fishing & Hunting Channel Közép-Európa egyetlen lokalizált horgász-vadász TV csatornája.

 Magyarország első horgász- és vadászcsatornájával a képernyő előtt is átélheted a vadászat izgalmait, vagy kikapcsolódhatsz horgászat közben!

Elérhető 9 országban, 5 nyelven

A hét minden napján 24 órában

HD minőségben

Több mint 23 millió háztartásban

Mivel találkozhatsz pontosan, ha bennünket választasz?

Gyönyörű helyszíneken forgatott izgalmas sorozatainkban – neves hazai és külföldi szakértőink segítségével – bevezetünk Téged a horgászat és a vadászat rejtélyes világába. Élményhorgászatok és vadászatok bemutatása, a legkülönfélébb horgászpraktikák felvonultatása, színvonalas verseny-összefoglalók, valamint érdekes gasztronómiai kalandozások színesítik programkínálatunkat.

Műsorainkat kiváló kép- és hangminőségben, csökkentett ismétlésszámmal, lektorálva sugározzuk, mert tudjuk, hogy számodra a tartalom, a látvány, az élmény és a szakmaiság egymástól elválaszthatatlan követelmények. A Fishing & Hunting kilenc közép-európai országban van jelen, ahol nagy sikerrel fut a kábelcsatornákon keresztül több millió háztartásban.

Küldetésünk, hogy műsoraink által egyre több és több ember érezze át ezeknek a természetközeli sportoknak a varázsát. Horgász és vadászközösségeink együtt sokat tehetnek azért, hogy vizeink és erdőink gyönyörűek maradjanak!