SONIK

Fokozat

  • Szektor szponzor

Szektor: SONIK SPORTS

Alapítva 2008-ban, a Sonik Sports egy csoport lelkes horgász szenvedélyéből és mély iparági ismeretéből született. A cég fő működési központja, beleértve a központi irodát és a fő disztribúciós központot, Északumberlandben, az Egyesült Királyságban található.

A Sonik Sports jelentősen kiterjesztette tevékenységét Európában, amit a jelentős jelenléte és egy másodlagos disztribúciós központ létrehozása jelez Prága mellett, Csehországban. Ez a létesítmény hatékonyan támogatja a vállalkozás növekvő európai kereskedői hálózatát.

A Sonik ma már több mint 900 kereskedőt számláló világméretű hálózatával büszkélkedhet. A pontyhorgászat területén kiemelkedő és vezető gyártóként helyezkedik el. A Sonik neve a világszerte elismert és használt Xtractor, Tournos, SK-TEK, VaderX és Gizmo márkákkal büszkélkedik, amelyek mind magas teljesítményt és értéket képviselnek.

A Sonik szakértelme azonban nemcsak a pontyhorgászat területére terjed ki. A cég sokféle tengeri, süllő- és pergetőhorgászati felszerelést is gyárt, beleértve botokat, orsókat és kiegészítőket. Elkötelezett a kínálatok bővítése mellett ezeken a területeken. A Sonik gondoskodik róla, hogy minden termék a horgászok igényeit szem előtt tartva legyen kialakítva. Ez a megközelítés garantálja a teljes vásárlói elégedettséget, hangsúlyozva a Sonik elkötelezettségét a minőség és a teljesítmény iránt minden termékfejlesztési szempontból.