SEDO Fishing

Fokozat

  • Szektor szponzor

Szektor: SEDO FISHING

Honlap: https://sedofishing.hu/

SEDO Fishing – Kifogni a legnagyobb pontyot és sértetlenül visszaengedni a következő generáció számára! 

Termékeink bemutatása előtt SEDO  Fishing és csapata igen hosszú időn át tesztelte minden horgát, aprócikkét és damilját. Horgásztunk velük minden évszakban, minden elképzelhető vízhőmérsékleten és vízmélységben, ahol a pontyok előfordulnak. Ezek után bátran kijelenthetjük, hogy a SEDO – Intelligent Fishing Tackle alkalmazásával mindig és mindenhol találunk megoldást a nagypontyok becserkészésére egy csodálatos fotó erejéig!

Ha a SEDO Fishing termékpalettájával horgászunk, nem találhatjuk magunkat szemben olyan  aktuális problémával, amelyet ne tudnánk megoldani a vízparton. Végszerelékeink és azok variálhatósági lehetőségei lehetővé teszik életünk halának, a Big One-nak a megfogását.

Kínálatunkkal arra törekszünk, hogy a modern és gondolkodó pontyhorgászok minden igényének megfeleljünk. Aprócikkeink , horog típusaink és zsinórjaink óriási választéka a  Feeder, Method Feeder és Bojlis horgászoknak mind a folyamatosan kísérletező, „Specimen Hunter” a legnagyobb nagypontyokra horgászó  horgászoknak egyaránt nagy választékot és megbízható termékpalettát nyújtanak.

Termékeink azoknak az kifinomult pontyhorgászoknak is a segítségükre vannak, akik folyamatosan figyelik a halak viselkedését, Változtatni akarnak és ezért alkalmazkodni tudnak a változó körülményekhez. 

A végszerelékek típusa és azok felhasználásának módja úgyszintén végtelennek tűnik. Ráadásul gyakran merül fel egy-egy új megoldás, amely hozzásegít minket a sikerhez. Mi is folyamatosan fejlődünk és új technikákat alkalmazunk, amelyek ha beválnak horgászataink során, felkerülnek termékpalettánkra és a horgászoknak is elérhetővé vállnak.

A nagy pontyok horgászata sokrétű.  Akár a  nyílt vizek bedőlt fákkal tarkított részein, vízinövénnyel sűrűn benőtt vizeken, mély vizű bányatavakban, de apró tavacskákban is, szóval mindenütt, ahol célhalunk él. De mindenhol azonos a cél: Elejteni a legnagyobb pontyot és sértetlenül visszaengedni. Eközben élvezni a természetet, és vigyázni rá, hogy az elkövetkező generáció számára is elérhető legyen ez a csodálatos szenvedély.

A SEDO – Intelligent Fishing Tackle a legnagyobb pontyok kifogása és megóvása mellett a természetvédelmet is céljául tűzte ki, hiszen ezzel hozzájárul a jövő megteremtéséhez.

Instagram: SEDO_Fishing_Offical