Mikbaits

Fokozat

  • Szektor-szponzor

Szektor: Mikbaits szektor

Honlap: https://mikbaitsfishing.hu/

Mikbaits – a minőség sikert hoz

Michal Kučera, a Mikbaits tulajdonosa és igazgatója mutatja be a cég új bojliját, a ManiaQ – Salted Herring típust.

A ManiaQ – Salted Herring egy roppant attraktív bojli az általunk valaha készített legerősebb és legtermészetesebb ízzel. Egy különleges, erős, természetes ízű, de azonnal ható és megfelelően szilárd bojlit szerettünk volna létrehozni. Annyi természetes összetevőt tartalmaz, amennyit csak lehet. Ezek közül jónéhányat talán még soha nem használtak bojli készítésére.

Benne van a sós heringek és a szardella húsa, enzimatikus oldódó hallisztek, krill, alga, chili, Robin Red, GLM kivonat, májkivonat, Belachan és egyéb csúcsminőségű hozzávalók… Nem tartalmaz egyetlen gramm térfogatnövelőt sem, mint pl. gríz, szója stb. A felhasznált folyékony összetevők is a lehető legjobbak, mint pl. az L030-as sós halprotein, a sós heringolaj, vagy a sós hering és szardella-kivonat. Ezek többsége nem kapható egyébként és mi csak ennek a bojlinak a készítéséhez használjuk, ettől is lesz ilyen különleges.

Annak ellenére, hogy a Salted herring bojli elég kemény, hasonlóan a Gangster és a Fanatica modellekhez, szinte azonnal működik, amikor vízbe dobjuk, mert a természetes anyagok azonnal jeleznek a halaknak. Tulajdonképpen nem kell arra várni, hogy a halak hozzászokjanak. A tesztelés során néha az is előfordult, hogy csupán néhány perc telt el a vízbedobás után, máris jöttek a kapások és nem egyszer bizony hatalmas ponty volt a fogás. Tesztelőink közül sokan fogták meg személyes legjobbjukat ezzel a bojlival.

Az én saját rekordomat is több mint 6 kilóval javítottam meg ezzel a bojlival, amikor egy 31 kg feletti pontyot fogtam Csehországban vele. A közepes méretű pontyok is nagyon szeretik és ez nagyon hasznos lehet olyan versenyeken, mint pl. az IBCC, ahol a tavalyi évben sikerrel használtuk. De más típusú vizeken is nagyon hatékonynak bizonyult. Tulajdonképpen nagyjából bárhol használható, minden évszakban, akár nagyon alacsony vízhőmérséklet esetén is. Kevés etetéssel is működik, de mi azt tapasztaltuk, hogy minél többet etetünk, annál jobb, gyorsabb és hatékonyabb lesz. Ha egy szilárd, tömör, de ugyanakkor nagyon attraktív és kapós bojlit keres, akkor nem kell tovább keresnie. 

Összetevők: hal- és enzimatikus lisztek 36 %, attraktorok 26,5 %, madáreledel 18 %, tej- és tojásfehérje 15 %, természetes por kivonatok 4,5 %, ultra aromák, folyékony eledelek, alapvető olajok, halhús, stimulánsok, folyékony tartósítószer, friss tojás.

9361, Hövej Napsugár u. 25.