Fishing Mall

Fokozat

  • Partner

Honlap: https://www.fishingmall.ro/ro

Fishing Mall üzletünk 2018. szeptemberében nyílt meg Bukarestben, a Theodor Pallady sugárút 51N. szám alatt, a Tematic Media Grup vállalkozói csoport részeként, a Fishing & Hunting Channel televíziós csatorna kiegészítéseként.

Fishing Mall Projekt!

A tevékenység kifejtésére alkalmas és választott tér az Arcade Pallady Kereskedelmi Gallériában található, amelynek megközelítésekor a vásárló részére biztosított a biztonságos parkoló, valamint a személyes és a családjának szánt vásárlási lehetőség. Bukarest bármely pontjából könnyedén megközelíthető a szomszédos metróállomásnak köszönhetően.

Az üzlethelyiség 350 négyzetméteres felületén, üzletünk válogatott készletű, horgászatra alkalmas kellékeket kínál vásárlóinak. Itt megtalálja mindazt amire szüksége lehet horgászatkor, az együttműködő partnereink általi kínálatban. Forgalmazóink kínálata igazán bőséges, amelyből kiválasztottuk azokat a kellékeket és kiegészítőket amelyek elengedhetetlenek egy horgász számára. Ez nem azt jelenti, hogy a más termékek gyengébben vagy nem megfelelően, csupán annyit, hogy nem akarunk bazár jellegű üzletet működtetni ahol minden gyártó minden terméke megtalálható.

A termékeket csapatunk értékeli, az Ön és az üzletünk tekintetében legmegfelelőbb, közös megtérülési feltételek alapján. Az ár-minőség arány és a pénzügyi hozzáférhetőség a horgászok többsége számára alapkritériumok és üzletünket berendezhettük volna a legjobb és legdrágább termékekkel is, amelyeket senki nem engedhet meg magának, azonban nem ezt volt az ötlet!

Olyan termékeket forgalmazunk amelyek normál és középszintű büdzsével rendelkező horgászoknak szántak, azonban termékportofóliónk tartalmaz számos, az igényesek részére készített terméktcsaládot is.

Üzletünkben forgalmazott termékek gyártói: Fox, Daiwa, Prologic, Okuma, Carp Spirit, Trabucco, Mivardi, Ngt, Carp Expert, Cralusso, Benzar Mix, Energo Team, The One, Ashima, Navitas, Sonu Baits, Owner, Browning, Relax, Leech, Bearcreeks, Berti,Shimano, Nash Tackle, Solar Tackle, PLine, Gemini és számos egyéb…

A Fishing Mall árpolitikája majdnem tökéletes hangsúlyban vannak az ország többi pontjaiban található üzletek árpolitikájával. Azonban gyakoriak a kezdeményes termékek, így jutalmazva vásárlóink odaadását kisebb promóciós termékekket vagy ajándékokkat, amelyeket már megszokhattak.

2019. szeptemberében indítjuk útnak online forgalmazási felületünk, a Fishing Mall weblap és online üzlet megnyitásával, ahol gyorsan és otthona kényelmében vásárolhat. Az üzlet Nagyváradon lesz felkereshető, azonban Romániába bárhová, valamint más európai országokba is kiszállítunk. Az első fázisban, egy 600 négyzetméteres lerakattal fogunk rendelkezni, ahol tárolásra és előkészítésre kerülnek a kiszállításra váró termékek és készletek. Nem alkalmazunk közvetített beszerzési módszereket, minden kiszállítást kizárólag saját készletünkből teljesítünk.

A Fishing Mall csapat tagjai készen állnak szakértői tanácsadást biztosítani, legyen szó akár a pontyra, csukára, süllőre vagy sügérre stb. vonatkozó horgászátról, vagy akár a pergető (spinning) jellegű, csónakból vagy partról teljesített, több órás horgászat jellegzetességeiről.