Carp’R’US

Fokozat

Honlap: https://www.nikl.cz/v5-carp-r-us.php

A Carp´R´Us céget a 90-es évek elején alapították az angliai Suffolk-ban és jónéhány változáson ment át fennállása alatt. Mindazonáltal a filozófiája, hogy segítse a horgászokat az álmaik megvalósítása felé vezető úton, változatlan maradt. Ugyanez a gondolat hajtja az egész Carp´R´Us vállalatot is és ennek köszönhető, hogy innovációt és új termékeket jelentet meg a piacon, megtanítja a horgászokat azok helyes használatára és segít nekik abban, hogy felejthetetlen élményekre tegyenek szert azok használata során.

A Carp´R´Us brand portfóliójában csak a legjobb minőségű termékek találhatóak meg és a legjobb minőség kéz a kézben együtt jár a kiváló eredményekkel. Az egyik legjobb bizonyíték erre az a számtalan híres horgász, akik maximálisan megbíznak a termékeinkben. A csúcsminőségű pontyhorgász felszerelések csupán a csata egyik felét jelentik a pontyhorgászatban!

A Carp´R´Us már évek óta „a legjobbat a legjobbal” ötvözi. Mi lehet jobb, mint azok a termékek, amelyek segítettek megnyerni a pontyhorgász világbajnoki címet vagy az igen előkelő helyezéseket az IBCC versenyen? A Carp´R´Us csapatok, amelyek szoros együttműködésben dolgoznak a NIKL branddel, rendszeresen érnek el kiváló eredményeket az európai versenyeken. A hatalmas pontyok százai és a megnyert versenyek tucatjai magukért beszélnek a Carp´R´Us felszerelések és a NIKL termékek egyedülálló kombinációjában!