Booking Fish

Fokozat

Honlap: https://bookingfish.eu/

A Bookingfish foglalórendszer 2015 óta megállás nélkül működik. A rendszer létrehozásának ötlete az egyik európai utazásom alkalmával fogalmazódott meg bennem. Szükségem volt egy eszközre, aminek a segítségével gyorsan és könnyedén felkutathatom a horgászhelyeket. A körülményes foglalás, a horgászhelyek telefonszámainak hiánya, a megerősítés körüli problémák– szóval mindezek a nehézségek, amiket megtapasztaltam, egy ideális eszköz létrehozására ösztökéltek – egyfajta Booking.com horgászoknak. És ma:

Együttműködünk és hirdetjük Európa legnépszerűbb pontyos vizeit (Magyarország, Lengyelország, Olaszország, Franciaország, Csehország, Bosznia-Hercegovina, Ukrajna, Litvánia, Spanyolország, Románia). Összekötjük a túrákat tervező horgászokat és a horgászhelyeket. Zászlóshajó projektünk keretében újra aktiváljuk és folyamatosan fejlesztjük Lengyelország egyik leggyönyörűbb és legrégebb pontyozó vizét, a Wygonint, mely a Tuchola erdő közepében található. A tó 70 hektáros és több, mint 20 méter mély.

A rendszer segítségével gyorsan kereshet, foglalhat, fizethet és megerősíthet foglalásokat, bármely választott horgászhelyen. Csoportos túrák, hajós charterek, túravezetők szintén foglalhatók. Minden, amire szüksége van, egy helyen elérhető, bármilyen eszközről.

Tervünk az, hogy a következő években új pontyozó helyekkel bővítjük a rendszert, más kontinensekről is. Terveink között szerepel továbbá a rendszer használatának egyszerűbbé tétele és fejlesztése. A rendszer folyamatosan bővül új helyekkel, lehetőségekkel, túravezetőkkel és szakértőkkel.

Minden Önökért csinálunk!

Arkadiusz Kraszewski

Web: www.bookingfish.eu