Jet Fish

Az északi part egyik legerősebbnek tartott szakasza, amely már a nyugati medence határáig tart. Ősszel és tavasszal is kimagasló fogásokat lehet itt elérni. Révfülöpön 2020-ban a Szepezdi Extrém Sportszövetség csapata egy 26,10 kg-os pontyot fogott ami sokáig úgy tűnt, hogy a verseny legnagyobbja lesz, míg nem a déli parton a viadal utolsó órájában meg nem fogták az IBCC történetének addigi legnagyobbját.

De ezen kívül még számtalan emlékezetes fárasztás és diadal helyszíne volt már ez a szektor. Felejthetetlen például Tulipán Tibor Révfülöpön fogott 23.6 kg-os hala, amit a 2015-ös IBCC legnagyobbja volt, amit egyébként a verseny utolsó perceiben szákolt meg.

Történelmi ez a helyszín amiatt is, hogy az első versenyt is innen Ábrahámhegyről nyerték. A Badacsony lábánál diadalmaskodott itt 2017-ben egy magyar csapat, 2019-ben pedig a Deepex Lithuania 629,81 kg-mal lett az abszolút első, ebben a szektorban Badacsonyörsön, 2022-ben pedig a TRAKKER csapata ezen a szakaszon Balatonszepezden lett abszolút második.