Ultimate products

Fokozat

  • Szektor szponzor

Szektor: THE ULTIMATE PRODUCTS

Honlap: https://ultimateproducts.pl

Az Ultimate Products vállalatot 2013-ban alapították, és dinamikusan fejlődő lengyel gyártója a legmagasabb minőségű ponty csaliknak. A vállalat tulajdonosa Marcin Mizera, egy igazi lelkes horgász és a lengyel pontyhorgászat jelentős alakja. Tudását azáltal szerezte, hogy hosszú ideig Angliában élt, ahol a bojli gyártás terén szakértővé vált. Az Angliában töltött évek hatalmas tapasztalatot eredményeztek, amelynek köszönhetően születnek meg az Ultimate termékek. A kínálatban megtalálhatók bojlik, wafterek, pelleták, mártók, folyadék tápszerek, ízesítők és egyéb ponty finomságok. Az összes recept a vállalat tulajdonosának eredeti ötlete, aki gondosan kiválasztja az egyes összetevőket, és azokat egységes egésszé ötvözi. Rendkívül fontos, hogy az Ultimate Products csalikat egy szenvedélyes pontyhorgász tervezi más pontyhorgászok számára. A legmagasabb minőségű alapanyagokat használják a gyártásukhoz, amelyek teljes értékű táplálékká teszik őket. A lehető legközelebb kerülni a természetes táplálékhoz az Ultimate Products létrehozásának filozófiája. Az eredmény minden évben kiváló bojli sorozat, amelyet számos pontyhorgász nagy örömmel használ. Hatékonyságukat többek között olyan nagy tavakon, mint a Lac de Madine, bebizonyították.

2016-ban mérföldkövet értünk el a fejlődésben. Lengyelország egyik kevés vállalataként kapcsolatot alakítottunk ki Haith’s® alapanyagok hivatalos licencét birtokló partnerrel, amelyet „Approved Bait Firm” címmel tüntettek ki. Az olyan kiegészítők, mint a Robin Red, Robin Orange, Robin Gold és Robin Green igazi legendák a ponty csalik között. Emellett a termékekben számos más kiváló adalékanyagot is talál. Egy ilyen híres vállalattal való együttműködés tovább emeli termékeink színvonalát. Az Ultimate Products egy olyan vállalat, amely széles körben tevékenykedik Lengyelországon belül és azon túl is. Rangsorában nagy számú csapattag, tanácsadó és tesztelő található, akik Európa különböző vizein tesztelik minden termékünket, mielőtt azokat az ajánlatba bevezetik. Csak bizonyított és 100%-ban tökéletesített termékek kerülnek az értékesítésre. A pontyhorgászat iránti szenvedély, sok szív, a legjobb összetevők és tapasztalat – ez a titok a legmagasabb minőségű bojlik létrehozásához az igazi pontyhorgászok számára! Sok sikert és jó horgászatot kívánunk!

 

https://www.facebook.com/TheUltimateProductshttps://instagram.com/ultimateproducts?utm_source=qr&igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg%3D%3D