Sensor Planet

Fokozat

  • Szektor-szponzor

Szektor: Senzor Planet

Honlap: https://senzorplanet.hu/

A Senzor Planet anyavállalatát 2003-ban alapította Vladut Mateianu és Andrei Vladeanu, akik a pontyhorgászat kétszeres világbajnokai. A cég 2008 óta foglalkozik csalik gyártásával, és értékesítésével. Románia szerte 700 boltban elérhetőek a termékek, illetve Európa számos országát kiszolgálják például Magyarország, Ausztria, Szlovénia, Ukrajna, Spanyolország, Németország, Olaszország. Kiterjedt romániai és európai elosztóhálózatuknak köszönhetően jelenleg a Senzor Planet a legnagyobb csalikat forgalmazó vállalat Romániában.

A Senzor termékek magyarországi forgalmazóiként (Senzor Planet Hungary), 2021 tavaszától biztosítjuk a viszonteladók, illetve a bojlis, és finomszerelékes horgászok számára a teljes termékkínálatot, amelyben igazi ritkaságok is helyet kaptak. Mint például a saját szabadalommal rendelkező csemegekukorica szirup, illetve a magvak főzéséhez és ízesítéséhez kifejlesztett Betamix, mely különlegességek már számtalan helyzetben bizonyították eredményességüket. Fontos tudnivaló a termékeinkről, hogy a gyártásnál használt magas minőségű összetevőknek és a hatalmas termékkínálatnak köszönhetően, szinte minden körülmény között megfogható valamennyi halfajta, melyet az előttünk elterülő vízfelszín rejteget.

A Senzor Planetnél kiemelt figyelmet fordítunk a magas minőségű, kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó bojlik gyártására, melyek oldódó és főzött változatban is elérhetőek a kínálatban. 

Termékeink a széles kínálatnak és a minőségi összetételnek köszönhetően versenykörülmények között is kiválóan bizonyítottak már számos alkalommal. Példa erre a Senzor Románia Horgászklub kiemelkedő eredményei: pontyhorgász világbajnokságokon szerzett 2-szeres világbajnoki cím, egy világbajnoki bronz és egy egyéni ezüstérem, illetve 5 országos bajnoki cím.

Mindezeken felül 2005-ben a Senzor Team, Maconkán világrekordot állított fel azzal, hogy egy tonna felett mérlegelt egy pontyfogó versenyen. 2019-ben pedig harmadik helyezést ért el az IBCC-n az öt legnagyobb halas verseny kategóriájában.

info@senzorplanet.hu