Nikl

Fokozat

Honlap: https://niklcru.hu/a-mi-ajanlatunk

2023-ban a Nikl – Carp Specialist újra az IBCC büszke szponzorai között tudhatja magát. A verseny helyszíne, a Balaton, egy lenyűgöző természeti csoda, és nem kétséges, hogy az európai pontyhorgászat ikonikus vize lesz.

A Karel Nikl céget 2001-ben alapították. A cég fókuszában a bojlik és pontycsalik készítése áll. Karel üzletstratégiája a kezdetektől fogva ugyanaz: a lehető legjobb minőségű termékek kínálása a vevőknek. Ma a Nikl s.r.o. piacvezető Csehországban és Szlovákiában, és más európai országokban is dinamikusan fejlődik.

2010 óta a cég szorosan együttműködik a Carp’R’Us céggel. Először a cseh és a szlovák piacon voltunk jelen közösen, majd később egy központi raktárt hoztunk létre Csehországban, a Carp’R’Us európai terjesztéséhez. Az együttműködés eredménye egy szoros kapcsolat lett a két cég között.

Bátran kijelenthetjük, hogy a Karel Nikl csalik és a jó minőségű Carp’R’Us végszerelékek kombinációja sok sikerhez segítette hozzá a két márkát. Karrierje során Karel sok pontyozó versenyen vett részt és a legtöbb ilyen versenyen jó eredményeket ért el. A legkiemelkedőbb eredményeink között tartjuk számon a WCC győzelmet 2016-ban, és a “Bajnokok bajnoka” cím elnyerését ugyanezen a versenyen, 2017-ben. A Nikl & Carp’R’Us csapat zsinórban háromszor megnyerte a WCC csapatversenyt. A 2016-os IBCC versenyen Karel csapata a második helyen végzett, míg 2017-ben a Nikl&Carp’R’Us az első helyet érte el az 5 legnagyobb hal versenyében.

Izgatottan várjuk a folytatást!