Fishinda

Fokozat

Honlap: https://fishinda.com/

A vállalatról

Horgászélményeink összekapcsolása egy új szintje a kalandnak. 
A közös tapasztalatok sikeresebbé tehetik a hobbink.
Fishinda Univerzum – a fenntartható horgászat szolgálatában.

Az Applikáció

Fiatal hobbi horgászok kis csoportja rakta össze a Fishinda applikáció alapjait, amelyre bárki ingyenesen feltöltheti a fogásait. A cél egy olyan felület volt, ami megteremti a kapcsolatot a horgászok között függetlenül a lakóhelytől, nyelvtől és életkortól. 
Legyünk akár kezdő- vagy profi horgászok; közös tulajdonságunk a kíváncsiság. Ki? Mivel? Hol? Milyen halat fogott? 2017 áprilisára készült el a mobiltelefonos alkalmazás, ami választ adhat a kérdésekre. Hála a szenvedélyes és tudatos felhasználóknak két év múlva már rengeteg fogás adatai alapján következtethetünk arra, hogy adott körülmények között melyik vízre menjünk horgászni, mi legyen a célhal, vagy milyen csalit használjunk.
A Fishinda a modern technológia segítségével köti össze minden generációt a tradicionális horgászsporttal.  Irányelveink a halak és a horgászvizek védelmét ösztönzik.

A Marketplace

2019 közepére már több mint százezer regisztrált  horgász osztotta meg a tapasztalatait 8 nyelven az applikációban szerte Európában. Számukra hoztuk létre az online áruházat, amelynek mottója: „Csak azt vedd, ami valóban hasznos!” 
A Vállalatunk egyik küldetése a fenntartható horgászat. Ezért fontos, hogy mindenki a lehető legkönnyebben megtalálja a számára megfelelő csalit és felszerelést, és ne vásároljunk felesleges dolgokat. Így spórolhatunk, és csökken a környezetterhelésünk is. 
A márkafüggetlen online piactéren sok forgalmazó termékeit jelenítjük meg. Az applikáció adatainak köszönhetően azt is meg tudjuk mutatni az egyes termékek esetében, hogy milyen halakat fogtak vele, és más horgászok hogyan értékelik.
A Fishinda marketplace mindemellett beszámol az újdonságokról, különleges akciókról és praktikus technikákról is.