2023.04.17.

Élő TV közvetítés a világ legnagyobb pontyfogó versenyéről!

Idén is élőben közvetítik a Balatonról a világ legnagyobb pontyfogó versenyének eseményeit. Április 21. péntek 20:00  órától – a verseny ideje alatt minden este ugyan ebben az időpontban – másfél órás élő műsort sugároz a Fishing and Hunting csatorna.

Közép-Európa meghatározó horgász-vadász csatornája úttörő szerepet vállalt a horgászversenyek népszerűsítésében, és az első TV csatorna Magyarországon amely horgászversenyt élőben közvetít, mely adást egy időben Magyarországon kívül Romániában, Csehországban, Szlovákiában és Bulgáriában is láthatnak a nézők a televíziós műsorszolgáltatók kínálatában. Emellett a műsort angol szinkronnal, a világ bármely tájáról nyomon követhetik,  a verseny hivatalos weboldalán.

A stábok kameráikkal minden jelentős fogásnál ott lesznek és riportereik élőben is bejelentkeznek a műsor ideje alatt a legeredményesebb csapatoknál. Izgalmas statisztikai és szakmai elemzések, kapitális halak és szakértők kommentárjai teszik egyedivé a műsort. A közvetítések iránt hatalmas az érdeklődés, 2022-ben több, mint 2 millió emberhez jutott el közvetlenül a verseny.

Az Adventer and fishing IX. IBCC-re több, mint 250 csapat nevezett, akik a világ minden tájáról érkeztek, hogy egy héten át a több, mint 60 000 hektáros vízfelületen, Közép-Európa legnagyobb taván versenyezzenek meg egymással. A cél a legnagyobb pontyok megfogása a Balatonból, melyek közül tavaly két 30 kg feletti óriást is kifogtak és engedtek vissza a mérlegelést követően.