VII. EPBC Maconka – Sorsolás

9 ország 28 csapatának részvételével kezdődtek meg ma VII. Professzionális Bojlis Európa Kupa küzdelmei. A hivatalos megnyitó után az első igazán izgalmas eseményen a sorsoláson is túl vannak a csapatok. A címvédő Bojlis Főnök Carp Team I-es szigeten a B8-on, a legutóbbi verseny második helyezettje a TOP SECRET pedig a B5-ös helyen fog versenyezni.

_DSC0004
_DSC0012

lead

 

Ebben a szektorban horgászik majd a WCC győztes páros a The One Team I. Micula Péter és Pongrácz Norbert, Radu Morarral a B1-en.  Ács József és Csákány Attila a The One Team II. Az A szektor 5-ös helyén a gátra húzott, mellettük az A4-en Halcapone Pontycentrum versenyzik. A többszörös maconkai győztes SBS- Sziko Team szintén a gáton az A7-es helyen horgászik majd.   A lényegi dolog 17:00 órától kezdődik, hiszen ekkortól lehet horgászni.

A hivatalos rajtlista és a sorsolás eredménye ITT érhető el.

A Fishing and hunting Magyarországon egyedülálló módon élő adással jelentkezik a 115 órás verseny ideje alatt minden nap 20:00 órától weboldalunk LIVE felületén. A chat-en keresztül akár személyesen is feltehetik kérdéseiket vendégeinknek, a Facebook-on meghirdetett játékunk résztvevői között pedig már ma értékes horgászfelszerelést sorsolunk ki.

Mai műsorunk vendégei lesznek: Micula Péter, Ács József, Tápai Béla és Dr. Dérer István. Számítunk a figyelmükre és szeretettel fogadjuk majd kérdéseiket a CHAT-en is.

Írta: Jéger Szabolcs