VII. EPBC MACONKA – 86. óra – Megjött az eső, egyre több a nagytestű hal

Lassú átrendeződés indult el a maconaki versenyen. Megérkezett az eső a tározó fölé és bekövetkezni látszik az amit már napok óta fejtegettünk. A 10 kg körüli halak egyre több csapat előtt bukkannak fel. Tata Nitu , most már valóban behozhatatlan előnyre tett szert. Az éjszaka folyamán se csökkent túlzottan a fogási intenzitása, reggelre 1200 kg-nál járt ami 120 kg-mal több mint este volt. Összesen 574 halat fogott már, ami 1206 kg-ot fogott. Ő egy külön versenyt vív már, acélja, hogy elérje az 1500 kg-os álomhatárt!

Az EXTRA CARP TEMERIN is átlépte a 600 kg-ot, és biztosan őrzik a második helyüket. Tovább tart az Ízvarázs csapatának szárnyalása, Posztobányi Lászlóék az esti eredményhez képest még egy pozíciót javítottak, 488kg már a harmadik helyre elég. Az SBS ROMANIA TOM CARP TEAM a 4., két kilogrammal lemaradva mögöttük pedig a TOTAL BAITS MACONKA a negyedik helyezett.

A reggeli mérlegelés óta további szép halak fogásáról jött hír. Az SBS SZIKO TEAM előtt megálltak az amurok, amiből egy 10 kg felettit is tudtak szákolni. Kérdés, hogy ez a kései feltámadás elég lehet-e a szektorgyőzelemhez, amit egyébként 392 kg-os teljesítménnyel The One Team Romania vezet.

EPBC_VII_86_115_grafikon

Ma délutáni ÉLŐ bejelentkezésünk felvételről a lenti videóból tekinthető meg ( Az adás 2:25-nél kezdődik!)