VII. EPBC MACONKA – 74.óra – Nitu bácsi vezet, új koi rekord, már negyedik az ízvarázs

Ma délelőtt a Tata Nitu Carp Team megdöntötte a korábbi maconkai versenyrekordot is, az 1014 kg-ot. Ennek apropójából a verseny főtámogatójának a F&H képviseletében Radu Morar, valamint a főbíró Dr. Dérer István, a korábbi csúcstartó Kovács Zoltán, illetve a WCC győztes Micula Péter és még jó néhányan köszöntötték Nitu bácsit és a csapatot. A 19:00 órai állás szerint már 518 db pontyot szákolták.

nituünnepség

 

Megható pillanatok voltak

A már 801 kg-mal vezető Tata Nitu Carp Team mögött a gáton a C7-en horgászó Extra Carp Temerin a második 561 kg-os fogással. A harmadik szintén a C szektorban pecázó Total Baits Maconka együttese. Szilágyi Tamásék a 74. óráig 443 kg halat fogtak. A mai nap abszolút meglepetése az Ízvarázs volt. A reggeli álláshoz képest több mint 150 kg halat fogtak, ezzel már a negyedik helyen áll a Posztobányi László által vezetett csapat.izvarazs

Ilyen halakkal lépked egyre feljebb az Ízvarázs

Ma megdőlt a verseny korábbi koi rekordja is. A The One Team Romania csapat ejtett a gáton egy csodálatos “kis” halat amely 10,73 kg-ot nyomott.

koi_theone

 

Vajon mi kívánhatott a The One Team Romania csapata?

Az Abbara Carp Team-ben versenyez a mezőny egyetlen női versenyzője. Lavinia Gehdan egy igen szép amurt tarthatott ma a kezébe.

lavinia

EPBC_VII_74_115_eredmeny

A verseny állása a verseny 74. órájában

Ma este is élő adásban közvetítettünk a tározó partjáról. Legközelebb holnap délután 14:00 órakor jelentkezünk újra élőben, ma esti adásunk lenti videóban felvételről újra megnézhető.

(A műsor a 9. perctől kezdődik!)