VII. EPBC MACONKA – Az első órák eseményeinek összefoglalója

17 órakor kezdődött a verseny, és alig néhány órával a rajtot jelző dudaszó után egy 16.70-es pontyot fogott a Total Baits Maconka Team. Úgy tűnik, hogy a tározóba az előző napokban telepített halak meghozták a várt eredményt, hiszen sokan fogtak már halat, már a verseny első perceiben.

A VII. Bojlis Európa Kupa ezúttal egy szomorú jelzőt is kapott a XX. Fishing and Hunting – Maconka Nemzetközi Bojlis versennyel Király Ivánra emlékezünk.


A megnyitó és a sorsolás előtti pillanatokban kértük a verseny főbíráját dr. Dérer Istvánt, hogy néhány mondatban foglalja össze mit vár a versenytől.


Az Ebro Crazy Cats Team először versenyez Maconkán. Kiss Róbert Paul Bootsot kérdezte.

Az SBS SZIKO TEAM többszörös maconkai győztes. Az utolsók között húztak a sorsoláson. Kovács Zoltán úgy fogalmazott: – Ha elsőnek húztak volna se adták volna vissza az A szektor 7-es helyét.

Ezúton is köszönjük a hatalmas érdeklődést az ÉLŐ adásunk iránt. Sajnos az internetes kapcsolatunkban bekövetkezett hiba miatt az első napra tervezett adásunk sugárzása elmaradt. A műsort rögzítettük így az itt lent felvételről látható. A hiba elhárításán folyamatosan dolgozunk, így szeptember 8-án este 20:00 órától ismét számítunk megtisztelő figyelmükre!