VII. EPBC MACONKA – 38. óra – Újabb rekord dőlt meg, Tata Nitu továbbra is vezet!

Úgy tűnik, hogy Tata Nitu csapata tudja folytatni azt a rendkívül teljesítményt  amit tegnap kezdett. Ma reggelig 494,81 kg halat fogott, jellemzően mind kistestű pontyokat. Az eddig hivatalos világrekord versenyen 362 db értékelhető hal fogása volt, délutánra pedig már 350 db halnál tartott! Ha így halad még ma új világrekord születhet!

A gát végében a C7-en horgászó Extra Carp Temerin a második 299,17 kg, a Total Baits Maconka pedig a harmadik helyen áll 268,08 kg-ot fogással. A mezőny nagy része 100 kg körüli fogással büszkélkedhet, úgy, hogy a gáti szakasz továbbra sem mutatja legszebb arcát. A verseny eddigi legnagyobb halával már a Top Secret büszkélkedhet 19.10 kg-os nyurgával, ami új maconkai nyurga rekord.

zszlo_atadas

Fiola György vette át a zászlót ami jelzi, hogy a TOP SECRET-é a verseny eddigi legnagyobb hala

A nagytestű halak csak nagyon finoman esznek, több csapatnak is volt halvesztése. A legjelentősebb talán az Ízvarázsé volt. Náluk egy feltételezhetően többm int 20 kg-os hal lógott meg több mint 50 perces fárasztás után. Az SBS TOM CARP Team-hez egy 15 kg-os harcsa köszönt be, de az természetesen nem számít bele a versenybe.

EPBC_VII_38_115_grafikon

Ma délutáni ÉLŐ bejelentkezésünket a lenti videóban nézhetik meg!
(Az adás a 19. percnél kezdődik. Megnyitáskor automatikusan onnan indul.)

live2-jav
Ma este is lesz ÉLŐ adás, 20:00 órától számítunk ismét a figyelmükre. Lesz majd játék is, egy szerencsés értékes ajándékcsomagot nyerhet!