VII. EPBC Maconka – 26. óra – Világrekord felé robog Tata Nitu

A mai nap egyértelműen a románok élő pontyfogó legendájáról szólt. Miközben mindenki azt várja, hogy mikor indulnak be a gáton a nagyhalak ő a felezőspiccen őrölt tempóban fogta a kistestű halakat. 309,85 kg halat fogtak. A verseny történetében egyedülálló módon 20 óra alatt 200 kg halat fogtak ami abszolút rekord. Ráadásul akár világcsúcsot is dönthetnek ha sikerül ilyen tempóban folytatni a versenyt. 24 óra alatt 110 db halat fogott ami azt jelenti, hogy kevesebb mint 13 percenként szákolnak.

nitu_bacsi

A második helyere feljött a szerb Extra Carp Temerin együttese 198,03 kg-mal.  A Total Baits Maconka áll jelenleg a harmadik helyen 190,86 kg-os fogással és továbbra is övék a versenyen kifogott legnagyobb hal.

EPBC_VII_26_115_grafikon

Este 20:00 órakor kezdődő adásunkat itt lent teljes egészében megnézhetik felvételről. Értékelések, információk és gyakorlatilag minden elhangzik benne ami fontos a versennyel kapcsolatban.

Friss eredményekkel legközelebb holnap reggel jelentkezünk este 20:00 órától pedig kedden is élő adás a www.fishingandhuntingtv.com/live -on