VI. Országos Pontyfogó Bajnokság – 2.forduló

Az első fordulóhoz hasonlóan, a ma ismét pontban 12:00-kor hangzott el az a dudaszó, mely a VI. Országos Pontyfogó Bajnokság – 2.fordulójának kezdetét jelezte. A  12 csapat (4 klub, klubonként 3 csapat) most az előző fordulóval ellentétben nem esőben ázva pakolhatott, hanem napsütésben, igaz igen nagy erejű szélben. A tározó felső szakasza felé fújó szél talán kedvezhet a C szektorban ülő csapatoknak, de persze a szélirány bármelyik pillanatban megváltozhat.

1

2

3

Annyit érdemes tudni, hogy az A, B, C szektorokra osztott nemzetközi versenypályán a csapatok más szektorokba sorsoltak, de az előző fordulóban kialakult “szektornégyesek” (pl. az a 4 csapat, aki az A szektorban horgászott) ismét maradtak együtt. Azaz akik az első fordulóban az A szektorban voltak a B-be, a B-ből a C-be illetve a C-ből az A szektorba kerültek és itt sorsolták ki az elkövetkező 72 óra horgászhelyeit.

4

5

6

7

Az első forduló eredményei megmaradtak, így tehát a második forduló eredményeit összesítve alakul majd ki a vasárnapi napon a következő részeredmény. (Összesítve az 1.forduló és a 2.forduló pontszámai)

Klubok összevetésében az 1.forduló után:
1.    The One Team 1+1+2=4 helyezési szám
2.    SBS Baits Carp Club 2+3+1=6 helyezési szám
3.    Tubertini-Marosmix Carp Team Club 3+2+3= 8 helyezési szám
4.    Big Carp Baits Team= 4+4+4=12 helyezési szám

A csapatok elfoglalták a horgászhelyeket, a csalik mérlegelése is megtörtént, már csak a halakon van a sor! Egyébként még bármelyik csapat odaérhet az első helyre, hiszen a három fordulós bajnokságon még bármi megtörténhet. Mindenesetre bízunk abban, hogy ismét fogásokban gazdag órákon lesznek majd túl a csapatok, éppen ezért szurkoljunk nekik együtt!

8

Mindenkinek görbüljön, hamarosan ismét jelentkezünk.

Versenytérkép (pdf): VERSENYTÉRKÉP

Rajtlista, csapatok (docx): RAJTLISTA

Írta és fényképezte: Csákány Attila