VI. Országos Pontyfogó Bajnokság – 2.forduló (19.óra)

Túl az első éjszakán, és az első napsütéses reggelen. A csapatok kellemes időjárásban horgászhattak még a hajnali órákban is, de egyelőre még nem körvönalazódott ki az, hogy mely horgászhelyek lehetnek a favoritok, és hogy ezt a csapatok milyen módon használják ki. Egyébiránt a hajnai órák igen eredményesek voltak több párosnál, aminek köszönhetően egy picit sűrűsödött a mezőny, elsősorban a B szektorban.

A C-ben a tegnap esti órákban is hasonló, néhány kg-os különbségek jelentkeztek csupán, ami a reggeli mérlegelésig szinte változatlan maradt, így az izgalmak tovább folytatódatnak. Persze ez a teljes mezőnynél igaz lehet, ugyanis Maconka mindig képes meglepetést okozni, így még a szektorokban jelenleg vezetők sem nyugodhatnak meg. Az A szektorban vezető The One Team III. tartja előnyét, a B-ben a Tubertini-Marosmix Carp Team Club I. áll jelenleg az 1 pontot érő helyen, míg a legsűrűbb szektorban, a C-ben a Big Carp Baits Team II. az aranyérmes.

Egyébként ismét kikerült egy komoly hal a tározóból, egészen pontosan egy hogy  16,4kg-os tükrös is Big Carp Baits Team I. csapatának jóvoltából, ami bíztató lehet a folytatásra nézve.

1

2

3

ob19

Eredmények a 19. órát követően

Hamarosan ismét jelentkezünk a legfrissebb adatokkal!

Írta: Csákány Attila

Fényképezte: BSHE