VI. Országos Pontyfogó Bajnokság – 1.forduló (43.óra)

Ismét szép halak, köztük több 10 kg feletti példány került szákba az éjszaka folyamán. A reggeli mérlegelésnél ismét kicsit módosult a mezőny, már ami a fogott súlybeli különbségeket jelenti. Az “A” szektorban az A1-en horgászó SBS Baits Carp Club III. csapata és az A2-n horgászó The One Team II. csapat vív nagy harcot a szektorelsőségért, igen komoly előnnyel a másik két csapat előtt.

f2

A ” B” szektor viszont valóban eldőlni látszik, de persze itt sem lehet még biztosat kijelenteni. Az mindenesetre bizonyos, hogy a The One Team II. csapata több mint 150 kg-os előnyben van az SBS Baits Carp Club I. csapata előtt. Ez azért nem kis mennyiség az eddigi fogások alapján. Persze bármi jöhet még, de azért közel sem olyan szoros itt a mezőny, mint a “C” szektorban.

f3

f4

f5

f6

f7

f8

A “C” szektorban ugyanis olyannyira kicsik a különbségek, hogy akár 1-1 hal is eldöntheti azt, hogy a szektor I. vagy IV. helyén végez valamelyik csapat. Nagy harc várható a folytatásban, ugyanis a gáti szakasz egyik jellemzője volt az elmúlt években is, hogy akár 1-2 órán belül több nagytestű ponty került horogra. Azaz még semmi nincs lefutva, egészen a holnap 12:00 órai dudaszóig bármi megtörténhet.

f9

f10

f11

f9

Hamarosan ismét jövünk a legfrissebb fogásokkal, eredményekkel, hogy senki ne maradjon le az izgalmasnak ígérkező véghajráról!

Írta: Csákány Attila

Fényképezte: Ács József, Csákány Attila