Véget ért az első IBCC!

A hivatalos eredmények minden elképzelésünket, és minden reményünket is felülmúlták. Elképesztő összfogás, a minden terven túlszárnyaló átlagsúly.

11

Rögtön azzal kezdeném, hogy a reggeli órákban kaptuk a hírt, hogy a révfülöpi versenypályán egy órája halat fárasztanak! Tele voltunk kérdésekkel, ezért a stábjainkat útnak is indítottuk, hogy minél előbb pontos információt, és persze kép anyagot kapjunk a halról. A verseny legnagyobb halát Tulipán Tibor fogta, a Balatoni Halgazdálkodás Team egyik tagja. Tibor forgatóstábunknak is elmondta, hogy minden álma egy ilyen balatoni őspontyról szólt, és végtelenül boldog ettől a fogástól. A hal 23,60 kg súlyával igazán érdemes a verseny legnagyobb haláért járó trófeára! Ezen a halon kívül is nagyon szép példányok akadtak a horogra az elmúlt éjszaka. Sok csapat – akik bár nem a dobogó közelében végeztek az összesített szerint – arcán az elégedettséget láttuk, itt minden hal ajándék!

A verseny első helyezettje a B52 Fishig Team II. számú csapata (Ocsovai László, Ladislav Klement, Fekete Zoltán), 427,60 kg összfogással. A dobogó második fokára a Fuky-Csoki Team (Karcagi János, Balogh Bálint, Lökös Máté) állhatott fel, összesen 340,70 kg összfogással. Harmadik helyezett a B52 Fishing Team I. számú csapata lett, (Posztobányi László, Fekete Károly, Bozóki Attila) 283,50 kg összsúllyal. A verseny folyamán 3131,80 kg volt az egy hét „termése”, ami 346 halból tevődött össze, 9,05 kg-os átlaggal. Köszönjük támogatóinknak! A verseny főszponzora 2015-ben a NASH volt. Köszönjük a szektorszponzoroknak is. Köszönjük a személyzet minden tagjának: a marshalloknak, az ÉLŐ közvetítésünk zavartalanságáért, és sokszínűségéért felelő operatőröknek, vágóknak, és a Fishing & Hunting Channel egész stábjának, munkatársainak.

x0

x1

1

3

SZPONZORKEP list10Végeredmény: PDF

Az alábbi linken minden, a versenyről közvetített ÉLŐ műsor visszanézhető!
http://livestream.com/ibsbroadcast/ibcc2015

Aki még nem tette meg, kedvelje közösségi oldalunkat, ahol nem állunk meg a verseny végeztével sem!
https://www.facebook.com/ibccbalaton

Folyamatosan jelentkezünk írásos beszámolóinkkal itt a weboldalon, ahol a verseny legfontosabb, legszebb, vagy éppen a legmókásabb pillanatait, eseményeit gyűjtük egybe.

Találkozzunk 2016-ban is a Balatonon. Az IBCC-n. Mert a játék vége – a játék kezdete!

Köszönjük, hogy Velünk tartottatok.

A közösségi oldalt, és a napi összefoglalókat szerkesztette: Zab Betti
A verseny hivatalos fotósa: Tóth Gusztáv