Túl vagyunk az első 24 órán

Szinte tükörsima víz volt a Balaton egészén, amikor a reggeli órákban munkához láttunk.

1

A mai napot egyébként gyenge légmozgás jellemezte, késő délután gomolyfelhők zavarták a versenyt. Csütörtökre jósolnak valamelyest szelesebb időjárást.

Ezúton is buzdítunk minden csapatot a TAVIHAR nevű applikáció letöltésére, mely hangjelzéssel is figyelmeztet a medencénként eltérő viharjelzési fokozatok életbelépésére.

Alapfokon működtek a viharjelzők szinte egész nap. Ennek köszönhetően a versenypályán elindulhatott a valódi nagyponty-horgászat.

2

Reggel kilenc órára már majdnem minden szektorból érkezett hír mérlegelt halról. A legnagyobbat még tegnap (04.23.) sikerült kifognia a Tropic Liberec Team-nek. Így a csapat a 20,10 kg súlyú tükörponttyal vezeti a III. IBCC-t.

3

A nap folyamán kettő alkalommal is változás történt a képzeletbeli dobogón, e mellett Csörgő Tamás, a Vezető Főbíró sárga lapot adott a The One Team RO csapatának.

4

Lehetőségeinkhez képest megpróbáljuk a legfrissebb eredmények szerint felkeresni a legérdekesebb csapatokat napközben, hogy az élő adás igazán izgalmas legyen.

Mai vendégünk pedig Nagy Gábor, a Balatoni Halgazdálkodás Np. Zrt. Horgászturisztikai menedzsere lesz. Közvetítéseinket visszanézhetitek a www.fishingandhuntingtv.com/live oldalon.

5

DSC_9911

Sok csapat van, akik az első és a második verseny után 2017. évben is részt vesznek az IBCC-n, Ők szintén színesíteni fogják a mezőnyt a rengeteg új csapat mellett.

Folyamatosan frissül a weboldalon a „Galéria” lapfül, melyre kattintva megtalálhattok rengeteg fotót, akár a mérlegelt halakról, akár csapatainkról. http://ibcc.hu/hungarian/gallery/ibcc-2017-_/

7

8

Némi újítást is bevezettünk a versenyen: minden nap találhattok egy „percről – percre” összefoglalót a verseny legfontosabb történéseiről, mely friss hírekkel látja el a verseny iránt érdeklődőket, kattintsatok:

http://ibcc.hu/hungarian/ibcc-1-nap-percrol-percre/

Minden nap élő közvetítéssel jelentkezünk, innen az IBCC-ről, a megszokott módon és időben, kezdés 20:00-kor, melyet megtekinthettek az alábbi hivatkozásra kattintva:  www.fishingandhuntingtv.com/live

E mellett lesz játékunk is minden nap! Szektorszponzoraink és támogatóink jóvoltából egy Mivardi szék talál ma gazdára, tehát figyeljétek facebook oldalunkat:

www.facebook.com/ibccbalaton.

 

Néhány fontos hivatkozás, melyet érdemes követhetni a verseny ideje alatt:

Térkép a gigantikus versenypályáról: http://ibcc.hu/hungarian/versenyterkep/

Versenyszabályzat:  http://ibcc.hu/hungarian/balaton-szabalyzat/

Regisztrált csapatok:  http://ibcc.hu/2017_hun/registered.php

Díjazás: http://ibcc.hu/hungarian/dijtablazat/

 

Köszönet a szektorszponzoroknak, a támogatóknak és a partnereknek is:

http://ibcc.hu/hungarian/szponzorok/

A legfontosabbat pedig a végére hagytam, alább kattintva a legfrissebb hivatalos eredmény:

http://ibcc.hu/results_2017/

 

Tartsatok velünk holnap is! Kora reggeltől frissül a percről – percre rovat!