Túl vagyunk a verseny felén

Minden nap történik változás a képzeletbeli dobogó legfelső szegmensében. Reggelre az összfogás meghaladta a három tonnát, majd délben újabb halakat vittek fel munkatársaink a hiteles listára, aminek köszönhetően délutánra átléptük a 3.5 tonnát, 15:00 órára pedig megközelítettük a négy tonnát, ami mesés szám, és még hol van a vége?!

1

2

Már a jól megszokott rutin szerint, zavartalanul zajlott le a reggeli mérlegelés a gigantikus versenypálya egészén, majd az éjjel történt események feldolgozása után indultak útnak a forgatócsoportok, hogy az esti élő közvetítés alatt a legfrissebb eredmények tükrében tudjunk beszámolni a III. IBCC-ről, innen Tihanyból, a Hotel Club Tihany komplexum vízpartján berendezett stúdiónkból.

3

4

Villám pályabejárásunk ma is az egész tavat körbeölelte, vidám sport a pontyhorgászat ez továbbra is biztos. A csapatok bizakodóak a holnap reggelre ígért hidegfront vonatkozásában, a Balaton valóban az a hely ahol bármikor bármi megtörténhet.

Reggelre szintén több kapitális ponty várt bennünket a tó legkülönbözőbb szegletében, nagy örömünkre az egyik újonnan kijelölt versenypályánkon, Balatonőszöd község strandján is horogra akadt egy 16 kilogrammos tőponty.

A hal azért is érdekes számunkra, mert a helyszínre érkezett Turcsányi Béla, a Balatoni Halgazdálkodás Np. Zrt. munkatársa, aki jelöléssel látta el a halat, melyet újbóli kifogása esetén tökéletesen be tudnak azonosítani, ebből pedig rengeteg következtetést le tudnak vonni, pl. a hal útvonalát, illetve súlybéli változásait is.

5

6

Versenyünk felénél tartunk. Reggelre a Pontycentrum csapata átvette a vezetést a III. IBCC-n, mögötte délutánra 10 kilogrammnyi különbséggel maradt le a Tropic Liberec Team, majd a reggeli harmadik helyezett tekintetében a Balatoni Halgazdálkodás Team helyét átvette 14:30 órakor a Black Carp Team csupán 70 dkg különbséggel.  De ez többször változott. Szóval semmi sincs eldőlve itt a versenyen.

A legnagyobb hal Jan Hubka és a Tropic Liberec Team balatonberényi fogása volt egészen addig, ameddig

Balatonfenyvesen, a Csalogány strandon, a 73.horgászhelyen a Szepezdi Extrémsport Szövetség csapata, egész pontosan Gödry Levente ki nem fogta ezt a csodás ízig – vérig őserő balatoni tőpontyot, 23.20 kg súllyal.

DSC_0832

Ezúton is gratulálunk a csapatnak, stábjaink azonnal indultak is megörökíteni a csapat örömét, hogy holnap az élő közvetítés alkalmával meg tudjuk mutatni a legapróbb részleteket.

Némi újítást is bevezettünk a versenyen: minden nap találhattok egy „percről – percre” összefoglalót a verseny legfontosabb történéseiről, mely friss hírekkel látja el a verseny iránt érdeklődőket, kattintsatok:

http://ibcc.hu/hungarian/ibcc-1-nap-percrol-percre/

http://ibcc.hu/hungarian/ibcc-2-nap-percrol-percre/

http://ibcc.hu/hungarian/ibcc-3-nap-percrol-percre/

Minden nap élő közvetítéssel jelentkezünk, innen az IBCC-ről, a megszokott módon és időben, kezdés 20:00-kor, melyet megtekinthettek az alábbi hivatkozásra kattintva:  www.fishingandhuntingtv.com/live

A mai napon is értékes nyereményjátékkal várunk titeket,  figyeljétek facebook oldalunkat: www.facebook.com/ibccbalaton.

 Néhány fontos hivatkozás, melyet érdemes követhetni a verseny ideje alatt:

Térkép a gigantikus versenypályáról: http://ibcc.hu/hungarian/versenyterkep/

Versenyszabályzat:  http://ibcc.hu/hungarian/balaton-szabalyzat/

Regisztrált csapatok:  http://ibcc.hu/2017_hun/registered.php

Díjazás: http://ibcc.hu/hungarian/dijtablazat/

 

Köszönet a szektorszponzoroknak, a támogatóknak és a partnereknek is:

http://ibcc.hu/hungarian/szponzorok/

A legfontosabbat pedig a végére hagytam, alább kattintva a legfrissebb hivatalos eredmény:

http://ibcc.hu/results_2017/

 Tartsatok velünk holnap is!