Túl vagyunk a felén

Véghajrá. A tét óriási, a csapatok pedig nagyon komolyan veszik a megmérettetést. Már nem lehet tétlenül várni a kapást, hanem mindent el kell követni, mert az utolsó két éjszaka alatt is sok minden történhet. Egyébként az éjszaka alatt fogott hihetetlen mennyiségű ponty miatt azt gondoltuk, hogy az átlagsúlyt ez rossz irányba változtatja, de éppen ellenkezőleg történt. 72 óra elteltével az összfogás 1112,25 kg volt, ami közel 10 kg-os átlagot jelentett. Jelenleg 1287,75 kg az összfogás 144 darab halat fogtak a versenyzők! Már 31 csapatnak van mérlegelt pontya.

lead04

A viharjelzés ma egész nap alaphelyzeten volt. Csónakkal való etetésnek, szerelékbehúzásnak akadályt így nem jelentett. A Balaton csodálatos, a külföldi és a hazai csapatok is elmondhatatlanul boldogok, hogy itt vannak, és ilyen gyönyörű pontyokat foghatnak itt az IBCC-n. A legnagyobb ponty dicsősége továbbra is a Balatoni Halgazdálkodás Team-é, egész pontosan Erdős Márké, aki a 18,00 kg-os ponty büszke kifogója.

80 óra elteltével a dobogó legfelső fokán a B-52 Fishing Team 2. számú csapata 219,10 kg-, második helyezett a Fuky – Csoky Team 202,40 kg-, harmadik helyen pedig az Üvegtigris Team 122,60 kg- össfogással. A mai nap eredményeiből kiindulva ez még biztosan változni fog. Az IBCC iránt továbbra is nagy az érdeklődés, ezúton köszönjük minden sajtó orgánumnak, amely felületeken megjelenhettünk, és megjelenhetünk a későbbiekben.

Előttünk az éjszaka, jöhetnek a pontyok. Holnaptól kisebb hidegfront érkezik, senki sincs biztonságban.

list7Hivatalos eredménylista: PDF

A legfrissebb eredmények folyamatosan láthatóak weboldalunkon:
http://ibcc.hu/hungarian/hivatalos-eredmenylista/

Kedveljétek közösségi oldalunkat, ahol azonnal megosztunk veletek minden fontos információt az eredmények, a hírek, sőt még az időjárás tekintetében is.
https://www.facebook.com/ibccbalaton
Nézzétek ÉLŐ közvetítésünket a zánkai strandról! Az alábbi linken visszanézhetőek a már lement adásaink is.
http://livestream.com/ibsbroadcast/ibcc2015

Tartsatok Velünk holnap is!
Írta: Zab Betti
A verseny hivatalos fotósa: Tóth Gusztáv