Túl az egy tonna összfogáson!

Mozgalmas éjszakán vannak túl a versenyzők. A stáb is már a kora hajnali órákban útnak indult. Nincs megállás!

lead

Külön öröm, hogy átlagban a nagyobb testű példányok tették tiszteletüket a csapatoknál! Összfogás tekintetében nagyon komoly eredményeink vannak, amire egyébként számítottunk is, sőt, még alig vagyunk túl a verseny felén. Vannak olyan szektorok, melyek feljövőben vannak az összesített listán, és emellett vannak olyan csapatok, akik eddig nem büszkélkedhettek 5kg feletti hallal, az éjjel viszont sikerült mérlegelhető pontyokat fogniuk.

1

2

3

4

Tegnap, a kora délutáni órákban a Balatoni Halgazdálkodás Team fogott egy gyönyörű pontyot, mely kereken 18 kg súlyával a legnagyobb eddig a versenyen.

bhnp

Több, mint 24 órája nem volt másodfokú viharjelzés a tavon, emiatt külön öröm a horgászoknak, hogy zavartalanul versenyezhetnek az előre kidolgozott stratégiájuk szerint, tehát 350 méterig behúzhatják a szereléküket. Minden csapat bizakodva várja a hét második felét, ugyanis valóban semmi sem biztos, senki sem veheti biztosra a jelenlegi helyezését, mert itt az IBCC-n akár 12 óra alatt is helycserék lehetnek a dobogón, és a szektorokon belül is.

6

7

8

9

10

Az első helyen jelenleg a B52 Fishing Team 2. számú csapata, akik 185,60 kg összfogással vezetik a versenyt. Második helyen a Fuky – Csoki Team, akik 185,40 kg-mal ÖSSZESEN 20 dekagramm különbséggel vannak jelenleg a képzeletbeli dobogó második fokán. Harmadik helyezett ezekben a percekben a B52 Fishing Team 1. számú csapata 107,70 kg összsúllyal. A Balatoni Halgazdálkodás csapata, az Üvegtigris csapata és a Team Aquaborne csapata is veszélyt jelenthet a jelenleg dobogón helyet foglalókkal, mivel az éjszaka több halat is fogtak, és reménykednek az etetésük, és taktikájuk sikerességében! Tehát jelenlegi állás szerint nagyon szorosra fordult az eleje, senki sem állhat meg egy percre sem!

12

13

14

list6A legfrissebb eredmények folyamatosan láthatóak weboldalunkon:
http://ibcc.hu/hungarian/hivatalos-eredmenylista/

Kedveljétek közösségi oldalunkat, ahol azonnal megosztunk veletek minden fontos információt az eredmények, a hírek, sőt még az időjárás tekintetében is.
https://www.facebook.com/ibccbalaton
Nézzétek ÉLŐ közvetítésünket a zánkai strandról! Az alábbi linken visszanézhetőek a már lement adásaink is.
http://livestream.com/ibsbroadcast/ibcc2015

Tartsatok Velünk holnap is!
Írta: Zab Betti
A verseny hivatalos fotósa: Tóth Gusztáv