The One a HorgászShow-n!

A The One csapatai általában a versenyekre 2 fajta bojlival készülnek, éppen ezért volt szükséges olyan aprólékosan „összerakni” a csalikat, hogy szinte minden vízterületen, versenykörülmények közepette is tökéletesen működjenek. Az igazi tesztfázis tehát igazán kiélezett helyzetekben történt, folyamatosan finomítva a csalit! Miután összeállt a nyerő recept, már nem volt módosítás az összetételben, a számos kupagyőzelemtől pedig igazolta a munka eredményességét. Ezt követően hosszú évek teltek el napjainkig, de most elértük azt, hogy büszkén mutathatjuk be mindenkinek a The One termékeket.

theone

Ezek a 100% természetes összetevőből készült termékek számtalan vízen töltött nap és több évnyi tesztelés eredményei. A hazai és nemzetközi versenyeken, rengeteg pontyot köszönhettünk nekik. Fogósságukat bizonyítottak a nagy pontyok horgászatánál, és a pontyfogó versenyek alatt is, ahol a mennyiség az elsődleges szempont. Boldogok vagyunk, hogy mostantól megtalálhatóak termékeink a boltok polcain, és bízunk benne, hogy sok felejthetetlen élményt okoznak majd.

Most a HorgászShow mindhárom napján  kedvezményekkel vásárolhatóak meg a  The One termékek, a standon pedig Ács József, Csákány Attila és Micula Péter vár minden érdeklődőt!

Görbüljön,…de csak a horgászbot! …és ne feledd, válaszd a pirosat vagy a feketét!