Tarolt a The One Team Maconkán!

Szinte szó szerint, hiszen a VI. Országos Pontyfogó Bajnokság 1. fordulója után a The One Team áll az élen, méghozzá 4 helyezési ponttal! A Maconkai-tavon megrendezett fordulóban a The One Team III. csapata (Remus Lenghel, Orosz Róbert) 423,52 kg -ot varázsolt ki a vízből az A2-es horgászhelyen, a “B” szektorban pedig  igazán magabiztosan nyert a The One Team I. csapata (Radu Morar, Micula Péter) 351 kg-mal. Sőt, már az 5.órában egy 19,22 kg-os tükrössel nyitottak!

b5

b4

peti3

Itt jegyezném meg, hogy a “B” szektorban szereplő csapatunk egyedül több halat terelt szákba, mint a szektor 3 másik párosa összesen! Egy igen nehéz horgászhelyről “C” szektorban második helyen végzett a The One Team II. csapata. (Pongrácz Norbert, Csobi Zoltán) Talán nekik volt  a legnehezebb dolguk a sekélyebb pályán, de végül szép horgászattal sikerült hozniuk a 2 pontot.

norbi4

norbi3

Azt gondolom, hogy ez az eredmény valóban nem hétköznapi, sőt amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy mindhárom The One Team szákba terelt15 kg feletti példányokat is, gyönyörű tő és tükörpontyok formájában. Remusék 15db 10 kg felettit fogtak, köztük egy 15 és egy 19 kg-os ponttyal. Micula Peti és Radu már az első órákban bekezdett a fentebb említett 19,22 kg-os tükörponttyal, de nekik egy 17,85-ös is horogra akadt a 9 db 10 kg feletti között. A “C” szektorban Norbiék is ráéreztek, hiszen a végül nekik is 5 db 10 kg felettit regisztráltak, ami azon a horgászhelyen valóban komoly fegyvertény lehet a következő fordulókra. Úgy gondoljuk, hogy maximálisan kihozták a helyből azt, amit lehetett!

remus2

remus1

remus

Végszóként ezúton is gratulálunk minden csapattagnak, hiszen a jó eredmény mellett igen komoly halakat is sikerült megszákolni mindhárom csapatnak.

Görbüljön és persze ne feledjék: válasszák a pirosat, vagy a feketét!

Bővebb információ a The One termékekről: The One Shop

Írta: Csákány Attila