Tanulj műlegyezést a Mesterkurzusban!

Érdekel a műlegyezés? Szeretnél részt venni a PV TV-vel egy szlovák műlegyező túrán? Ha igen akkor jelentkezz a következő Mesterkurzusra és tanuld meg a műlegyezés alapjait egy igazi profitól! Sebes vizű, kristálytiszta hegyi folyócska a Sajó, amelyben sok szép pisztráng és pér él. Szlovákiai szakasza pedig egészen kiváló terep ahhoz, hogy egy kezdő elsajátítsa a műlegyezés alapjait. Akár TE is lehetsz az a szerencsés, aki szerepelhet a Mesterkurzus következő részében, és egy nagyszerű horgász segítségével a PV TV kamerái előtt tanulhatsz meg műlegyezni!

A következő részben Erdélyi Koppány a Légy Ott műsorvezetője tanítja majd ennek a csodálatos módszernek az alapjait egy szerencsés olvasónknak.

kep_1

Megismerheted a légykötés alapjait is

– A Sajó egy csodálatos hegyi folyócska, ami sok szép élménnyel ajándékozott már meg engem is, biztos vagyok benne, hogy másoknak is sok örömet okoz majd. – mondta Koppány, aki nagyon jól ismeri a folyó Rozsnyó környéki szakaszát.

kep_2

Páratlan élményeket ígér a műlegyező horgászat

A műlegyezés összetett, de csodálatos és elegáns horgászmódszer, ami világviszonylatban a legelterjedtebb is. Műléggyel gyakorlatilag minden hal megfogható, ráadásul a műcsalikat akár magunk is elkészíthetjük. Sőt! Az igazi műlegyező horgász saját maga készíti el a legyeit, így egészen biztos, hogy különleges és meghitt kapcsolatba kerül a felszerelésével.

kep_3

Ezek a szép pisztrángok lesznek a célpontjaink

Ahhoz, hogy részt vegyél ezen nagyszerű túrán nem kell mást tenned, mint kitölteni a jelentkezési lapot és elküldened számunkra egy egyik horgászélményed történetét, fényképekkel illusztrálva. Természetesen nem kimondott műlegyes sztorikat várunk! Az izgalmasnak ígérkező két nap alatt egészen biztos, hogy megtanulhatod a műlegyes dobás alapjait, azt, hogyan is gázolhatsz biztonságosan a vízben, a légy- és előkekötés apró mozdulatait és az miként tudod feltérképezni az előtted álló vízterületet és megfigyelni a halak mozgását. Természetesen a felszerelésről is mi gondoskodunk! Szóval ne riasszon vissza semmi, jelentkezz!

Már most tedd magad szabaddá április 22-23-ra, mert ezen a két napon lesz a forgatás! A játékban való részvétel feltétele, hogy a jelentkező a forgatás időpontjára a 18. életkorát betöltse!

A jelentkezési határidő: 2014 április 7. (hétfő)
Az eredményhirdetésre az azt követő napokban kerül sor!