TÁMOGATÓK

TÁMOGATÓK:

Hotel Club Tihany****

Club Tihany_logoA Hotel Club Tihany a festői Tihanyi félsziget csúcsán, közvetlen vízparton, 130 000m2-en (17 futballpályányi területen )  várja kedves Vendégeit a Balaton part legnagyobb konferencia (2600 fő) és szállás (1450 fő) kapacitásával, 1200m2-es wellness szigettel, számtalan gyermek- és sportprogrammal.

1000 éves Bencés apátság, festői halászfalu, lenyűgöző szépségű táj, csodálatos balatoni panoráma, pezsgő kulturális élet, híres borvidék, vendégszerető emberek – megannyi érv, hogy megismerjék Tihanyt és ellátogassanak a Hotel Club Tihanyba!
Budapesttől 120 km-re, a tihanyi félsziget csúcsán, természetvédelmi területekkel körbe ölelt 13 hektáros ősparkban ,közvetlenül a vízparton fekszik a Club Tihany üdülőközpont. Igazi paradicsom a nyaralni vágyók és szabadságukat aktívan eltölteni szándékozó vendégek számára.
Egyedi balatoni rendezvényhelyszín, egyedi környezetben, egyedi ajánlatokkal.
Hangulatos bungalók és kényelmes szállodai szobák közül válogathatnak kedvük és igényük szerint a pihenni vágyók. A faházakban a házi kedvencek is szívesen látott vendégek.
Családoknak is ideális: Balaton parti családi pihenés gyermekbarát szolgáltatásokkal, „szülőbarát” árakkal.

Magyar Országos Horgász Szövetség

Screen Shot 2015-10-09 at 10.58.57_csapat

A Magyar Országos Horgász Szövetség a több, mint ezer horgászegyesületet tömörítő megyei és területi szövetségek közös, országos szervezete, mely szervezeti rendszerén keresztül közel 350 000 horgász érdekképviseletét és érdekvédelmét látja el. Ezen, széles társadalmi kört érintő tevékenységen belül a horgászsport ma már hivatalosan is elismert sportág, a MOHOSZ tagja a MOB Nem Olimpiai Sportágak családjának is. A horgászsport támogatását szolgálja a  Magyar Csapat / Team Hungary támogatási rendszer, mely lehetővé teszi, hogy a horgászcikk gyártásban, kereskedelemben érintett vállalkozások vagy más társaságok különböző fokozatú támogatói kategóriákban pénzbeli vagy egyéb támogatási módozatokkal segítsék a horgász versenysport résztvevőit.

MOHOSZ

Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.

balaton2 Társaságunk fő feladata a Balaton ökológiai szemléletű halgazdálkodásának megvalósítása. Elsődleges cél a halgazdálkodás olyan módon történő átalakítása, ami a horgászat számára értékes halfajokból – a javuló vízminőség mellett is – optimális fogás elérését biztosítja, nem fenyeget a halállomány sokszínűségének megszűnésével, továbbá biztosítja a természeti értékek védelmét és a minőségi turizmus feltételeit.

Alapvető cél a halgazdálkodás olyan módon történő átalakítása és fenntartása, amely a horgászok érdekeit a legszélesebb körben szolgálja, az őshonos halfajok telepítése során igazodik a tó természetes halnevelő és haleltartó képességéhez, erősíti az őshonos halállományok sokszínűségét és megújulási lehetőségét, továbbá hozzájárul a természeti értékek védelméhez és a minőségi turizmus fejlesztéséhez.

Társaságunk legfontosabb tevékenységei a következők:

 •            az állami tulajdonban lévő balatoni halállomány megőrzése és fejlesztése
 •            a természetes szaporodó helyek megőrzése, védelme és fejlesztése, élőhely rekonstrukció.
 •            mesterséges szaporodó helyek kifejlesztése és gyakorlati alkalmazásának bevezetése, fenntartása
 •            a Balaton és a Kis-Balaton szükség szerinti szelektív állományszabályozó halászata
 •            a hatóság által jóváhagyott halgazdálkodási terv keretében végzett tervszerű haltelepítés
 •            tógazdasági haltermelés a balatoni telepítésre kerülő hal előállításának céljából
 •            horgászengedélyek kibocsátása, horgásztatás
 •            horgászturisztika fejlesztésében való aktív részvétel
 •            halőrzési tevékenység a Balaton halállományának védelmében
 •            a természetes (tavaszi) és rendkívüli halelhullás következményeinek elhárítása, haltetem gyűjtés
 •            a balatoni sudárponty fajtafenntartása és szaporítása
 •            a lehető leghatékonyabb védekezés a nagy kárókatona (Phalacrocorax carbo) ellen.

HHNHE_logoA Horgászok Határok Nélkül Horgász Egyesület rövidített nevén HHNHE 2013. december 11-én alakult meg. Az Egyesület fő célja a rekreációs horgászat népszerűsítése, a horgászsport fejlesztése, a hazai és a külföldi horgászlehetőségek biztosítása, a horgászetika tiszteletben tartása és az arra való nevelése, a természetes és az épített környezet megóvása.

A lakosság több, mint 10%-a, mintegy 1,2 millió ember kerül kapcsolatban a horgászattal közvetlenül vagy a családján keresztül. Egyesületünk több éve folyamatosan segíti az embereket abban, hogy hódolhassanak szenvedélyüknek a horgászatnak.

Segítünk Önnek abba, hogy:

 • hozzájuthasson a szükséges állami jegyéhez
 • azonnal elvégezzük az adminisztrációt (hazánkban egyedül álló gyorsasággal)
 • egyeztetett helyen és időben állunk a rendelkezésükre
 • 000 Forint értékű Energofish ajándékkuponnal lepjük meg Önt, mint egyesületi tagunkat

Egyesületünk taglétszáma folyamatosan növekszik, 2016-ban már 5-6 ezer fővel büszkélkedhettünk. Nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy Cseh László és Erdei Zsolt (Madár) is az Egyesületünk tiszteletbeli tagja.

2017-es évben az egyik fő cél kitűzésünk között szerepel a nemzetközi partnereinkkel történő kölcsönös kooperatív kapcsolat kiépítése, melyen keresztül lehetőség nyílik a környező országokban történő horgászatra. Mindezek mellett vizsgáztatási lehetőséget is biztosítunk minden kedves leendő tagunk számára.

Keressen minket, hogy kereshessük Önt!

Horgászok Határok Nélkül Horgász Egyesület

Egy Csapatban Vagyunk!
http://hhnhe.hu/

Egy lépésre a Balatontól – Heathland Zamárdi Üdülő

Egy lépésre a Balatontól, saját partszakasszal, csodálatos panorámával várja vendégeit a Hethland Zamárdi Üdülő.

A Hethland Zamárdi Üdülő közvetlenül a Balaton partján, két épületből áll. A főépületben az első emeleten 2-3 ágyas panorámás szobák találhatók saját fürdőszobával. A második emeleten elegáns exkluzív szoba biztosítja vendégeink maximális kényelmét. Elosztásából kifolyólag családi lakosztályként is szolgálhat.

Az üdülő másik részén, amely a saját partszakaszhoz közelebb esik, 20 darab felújított retro apartman került kialakításra gyermekkorunk nyaralásainak hangulatában. A retro apartmanok lehetővé teszik családok és fiatal csoportok szórakozását elérhető árakon. Az üdülőkomplexum két-két apartmanjában hat-hat darab emeletes ágy is helyet kapott. Így tudjuk biztosítani, hogy nagyobb létszámú csoportok illetve minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb pihenési lehetőséget, kikapcsolódást. Célunk, hogy minden vendégünk elégedetten távozzon üdülőnkből és a következő évben is újra nálunk képzelje el a nyaralását.

Az üdülő saját étterme, a Ferde Fenyő Étterem. Változatos ízeivel, minőségi ételeivel, ízletes fogásaival kedvező áron minden igényt kielégít.

Az étterem étlapja a hagyományos magyar konyha ínycsiklandozó alkotásait ajánlja, melyek ízvilágát tökéletesen egészítik ki a környékbeli borvidékek borai. A házias ízek mellett kemencés, grill, halas és vegetáriánus különlegességeket is megkóstolhatnak vendégeink.

Ételallergiás vendégeink részére speciális étrendet tudunk biztosítani, diákcsoportjainknak menüválasztásos étkezést ajánlunk.

A part kora tavasztól késő őszig elbűvölő látványt biztosít az oda látogatóknak, a horgászoknak pedig igazi horgászparadicsom. A sport kedvelőinek szinte ki sem kell lépnie az ajtón és már dobhatja is be a horgot a Balatonba.

A Hethland Zamárdi Üdülő igyekszik kihasználni a Balaton kínálta horgász lehetőségeket. A horgász szezon beindulásától, egészen a végéig várjuk és fogadjuk a horgász barátokat. Azért, hogy növeljük a több mint 500 ezer főt számláló horgásztársadalmat immár hatodik éve rendezzük meg a Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupát, amely a Balaton legnagyobb feeder versenyévé nőtte ki magát. A versenyen 5 ország résztvevői foglalják el a Zamárdi partszakasz teljes hosszát.

Versenyünk népszerűségét hivatott szolgálni, hogy évről évre a nevezések megnyitását követő 24 órán belül betelnek a nevezési helyek és nem utolsó sorban kiemelt versenyként szerepelünk a MOHOSZ versenynaptárában is.

Ha már Zamárdiban jár, fedezze fel az ébredező Balatont gyalog vagy kerékpárral és gyönyörködjön az északi parti panorámában!

Varázsolódjon el a Kőhegyi Kilátó nyújtotta látványtól a nap bármely időszakában!

Ne hagyja ki, örökítse meg emlékét a Balaton Szíve Szobornál!

Várjuk Kedves Vendégeinket!

Üdvözlettel,

a Hethland csapata

https://hethland.hu/

https://hethlandfish.hu/