Inox Carp az IBCC 2018 hivatalos mérlegelőállvány szponzora

Nagy István a vállalkozását a 80-as években kezdte, ekkor még ipari termékek csiszolásával, polírozásával foglalkozott, de azóta már a rozsdamentes anyagok gyártásába is bekapcsolódott.

Biztos már mások is jártak úgy, hogy a horgászatok alkalmával a bottartó állványuk sok bosszúságot okozott. Eltörtek az alkatrészek, esetleg kikopott, vagy nem volt megfelelő a stabilitása, esetleg felborult. Ezeket a problémákat elfelejthetjük, ha az Inox Carp bottartó állványait, és kiegészítőit használják.

inox1

Mostanra olyan állványokat készít, ami minden igényeket kielégít, és minden vízparti terepnek megfelel. Legyen az egy stég, homokos vagy kavicsos part, töklevelekkel benőt víz, már nem probléma, az Inox Carp állványai a négy lábnak köszönhetően, minden terepen stabilak lesznek. Van olyan típus, ami 360 fokban elfordítható, és egy egyszerű mozdulattal teljesen felállítható függőlegesen.

A gyártó kérésre bármit belegravíroz a termékekbe, legyen az egy lógó, vagy név, és ezzel a horgász kap egy egyedi terméket. Sőt, ez mellett még beleszólhatunk a gyártásba is, külön megadhatjuk, hogy hány botot szeretnénk rátenni, milyen hosszúak legyenek a lábak, vagy éppen megadhatjuk a kereszttartók méretét is. Egy testre szabott állványt kapunk, aminek szinte minden részét mi terveztük.

inox2

A legjobb minőségű és erősségű anyagokból készülnek az Inox Carp termékei. A gyártó kérésre bármit legyárt, csak a fantáziánk szabhat határt. Rendezvényeken, kiállításokon is találkozhatunk az Inox Carp termékeivel. Célunk és elvünk, hogy kifogástalan minőségű horgász termékek gyártása folyamatos fejlesztés mellett, a lehető legalacsonyabban tartani az árakat a konkurens cégekkel szemben.

Koromra és egészségügyi állapotomra tekintettel 1OO évnél több garanciát nincs módunkban vállalni.

Ha még több információt szeretnének megtudni az Inox Carp termékeiről, akkor látogassanak el a http://bojlisallvany.hu/ weboldalra.

Üdvözlettel,
Nagy István