Szektorszponzor – Don Carp Baits

A Don Carp Baits 2013 – ban alakult. A cég teljes mértékben Magyar tulajdonú és a termékek is Magyarországon kerülnek gyártásra, ahol személyesen vásárlásra, termék bemutatásra is lehetőség nyílik, Érden a Szovátai u. 6. szám alatt! Cégünk újnak mondható ezen a hatalmas piacon, de termékeink és azok kiváló összetevői régi múltra tekintenek vissza, ami garantálja túráink eredményességét! Termékeink mindegyike gondosan összeválogatott minőségi alapanyagokból készül, nálunk a fő alapelv minden esetben az, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos! Cégünk teszthorgászai: Zöld Norbi, Cserháti Bence, Dajka Gyuszi, (tesztelések során segítségünkre van még: Berkics Fecó, Ragács Laci is!) több ízben bizonyították az elmúlt évben, hogy termékeink minden esetben megállják a helyüket évszakoktól és tavaktól függetlenül, versenyek dobogós helyezései és tavak egyéni rekordjai hűen tükrözik a Don Carp Baits termékek minőségét!

doncarp1

Cégünk megalakulása óta fáradhatatlanul folyamatosan azon dolgozik, hogy minőségi termékekkel szolgálja ki a horgászat szerelmeseit! Az általunk gyártott termékek széles palettája garantálja azt, hogy a Bojlis és a Finom szerelékes horgász is megtalálja a számára megfelelő csalit!

2014-ben több sporttársunk is a Don Carp Baits termékeinek köszönheti egyéni rekordjuk megdöntését, amely tendencia reméljük 2015 – ben tovább folytatódik majd. Jó magam (Beri Zoltán), mint a Don Carp Baits alapítója mindent megteszek azért, hogy termékeink és a Cégünk neve mielőbb beépüljön a Bojlis társadalom tudatába és ezért 2014–ben több Bojlis versenyünk is megrendezésre került kettő a méltán híres Merenyei, egy pedig a szintén nagynevű Háromfai víztárazón! Versenyeink mindegyikét siker koronázta, ez első sorban köszönhető a tavak kimagasló adottságainak és visszajelzések alapján a szervezésnek is! Versenyeink szervezésében és lebonyolításában épp úgy maximalisták vagyunk, mint a termékeink esetében, igyekszünk mindkét esetben kimagasló eredményeket elérni és minőséget adni sporttársaink számára!

Verseny sorozatunk jövőre sem marad el, ahova szeretettel várunk mindenkit!

Versenyeinkről bővebben: http://erdibojligyartas.hu/horgasz-versenyeink, videóink a youtube –n tekinthetők meg!

A cégünk üzletpolitikája: „A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség, a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye.” (Don Carp Baits)

Dinamikusan fejlődő cégünk sikere nem más, mint a minőség, bízz bennünk, bízz magadban és a siker nem marad el!

Mindenkinek sikeres horgászatot kívánunk, és ami a legfontosabb C&R 😉

Baráti üdvözlettel: Zoli/DCB

www.erdibojligyartas.hu

0036/20-461-9639